„Un parior nu este niciodată în vacanţă,” este o vorbă care circulă pe forum-urile de specialitate, şi care face referire la faptul că cei însetaţi după adrenalină sunt gata să speculeze oricând o oportunitate care se iveşte la orizont, indiferent de momentul şi locul în care se află.

Pentru că este vorba de vacanţă, marea majoritate a celor care călătoresc nu vor transporta şi laptop-urile în deplasare, mai ales dacă este vorba despre o scurtă escapadă. În orice caz, cea mai simplă, rapidă şi eficientă variantă pentru a paria online din vacanţă rămâne fără îndoială telefonul mobil. Având acces la internet, fie prin cartelă, fie prin Wi-Fi, orice doritor poate să parieze online, la orice oră din zi sau din noapte, pe meciurile sale favorite, fără să fie nevoit să se deplaseze sau să facă nici un alt efort.

Ţinând cont de toate aceste considerente, cunoscătorii ne recomandă aceste 5 case de pariuri online licenţiate în România la ONJN:

 • Netbet (L1160651W000195) – ofertă bogată de pariuri live, Cash Out total/parţial, transmisiuni live video

 • Betano (L1170664W000663) – aplicaţie pentru iOs care permite plasarea pariurilor cu comandă vocală, transmisiuni live video, cote sporite zilnic

 • Sportingbet (L1160656W000327) – platformă rapidă şi intuitivă, oferte zilnice, program de recuperare al pierderilor la sfârşit de săptămână

 • Unibet (L1160657W000330) – agenţie premiată care dispune de funcţia Action Betting pentru majoritatea pariurilor live, ce presupune o serie de pieţe super-rapide cu soluţionare imediată

 • Betfair (L1160655W000329) – aplicaţii moderne, Cash Out variabil, funcţie pentru asigurarea biletelor

Sfat: Înainte de a te înregistra la aceste agenţii, consultă blogul https://cadarmarius.ro/ şi portalul https://pariurix.com/ pentru a afla ce spun pariorii despre fiecare operator. Vezi ce oferă fiecare şi alege-i pe cei care ţi se potrivesc cel mai bine!

Vacanţă în străinătate?

Pleci din ţară în vacanţă câteva zile, săptămâni sau chiar câteva luni de zile? Dacă vrei să pariezi, ce faci, recurgi la agenţiile locale din respectivele ţări? Şi dacă trebuie să părăseşti localitatea sau ţara înainte ca biletul tău să fie validat, ce faci? Ştii că este posibil ca meciurile să fie amânate sau chiar şi dacă rezultatele sunt soluţionate, pot apărea decalări de natură internă. Ei bine, pentru a evita orice problemă, ai face bine să joci la agenţiile de pariuri online licenţiate în România care activează şi în pieţele ţărilor pe care urmează să le vizitezi.

PariuriX.com îţi prezintă casele de pariuri online recomandate la care vei putea juca online dacă mergi în vacanţă în străinătate, folosind contul deschis la agenţiile de pariuri online licenţiate în România la ONJN:

 • Italia: Betfair, Netbet, Unibet, Sportingbet

 • Spania: Betfair, Sportingbet

 • Franţa: Unibet, Netbet, Sportingbet

 • Anglia: Betfair, Unibet, Sportingbet, Netbet

 • Germania: Unibet, Netbet, Sportingbet, Betfair (numai Sportsbook)

 • Grecia şi Cipru: Betano (Stoixman), Unibet, Sportingbet, Netbet

 • Portugalia: Unibet, Sportingbet, Betfair

 • Olanda: Betfair, Netbet, Unibet

 • Belgia: Unibet

Vrei să câştigi mai mult la pariuri online?

Nu contează că eşti în vacanţă, în sesiune sau în pauza de masă la serviciu; oricând pariezi, vrei să câştigi. Totuşi, trebuie să fii conştient că deşi nu poţi câştiga de fiecare dată, dacă urmezi o strategie de bun simţ şi reuşeşti să te stăpâneşti în momentele dificile, ai toate şansele să ieşi pe profit pe termen mediu şi lung.

Ştiai că alegerea caselor de pariuri online le care joci poate fi decisivă pentru bilanţul contului tău la sfârşit de lună? Răsfoieşte recomandările specialiştilor şi vezi părerea şi experienţele celorlalţi pariori pe site-ul comunităţi pariorilor din România.

Ce strategie de money management foloseşti? Află de la Cădar Marius cum joacă profesioniştii şi care sunt regulile simple pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să le calci pe urme.

Dacă nu te poţi abţine, mai bine te apuci de altceva! Majoritatea pariorilor ajung la faliment pentru că se abat de la strategia aleasă şi pentru că joacă la recuperare în momentele în care lucrurile au luat o întorsătură proastă. Specialiştii din echipa PariuriX.com te învaţă cum să depăşeşti aceste momente.

Cum se încheie aventurile tale cu pariurile live? Dacă nu ai descoperit încă mina de aur care se ascunde în spatele acestor tipuri de pariuri, probabil că ţi-ai golit de multe ori banca din cauza lor… Învaţă de la specialişti cum să mânuieşti această armă cu două tăişuri!

CITEŞTE AICI CELE 30 DE SFATURI DEDICATE JUCĂTORILOR DE PARIURI SPORTIVE ONLINE