Cele mai populare atracţii din Dubai pot fi vizitate în 36 de ore: ce metodă au gasit specialiştii în turism ai emiratului

Cele mai populare atracţii din Dubai pot fi vizitate în 36 de ore: ce metodă
au gasit specialiştii în turism ai emiratului

Cele mai populare atracţii din Dubai pot fi vizitate în 36 de ore

Turiştii care vor să viziteze Dubaiul într-o perioadă scurtă de timp pot combina cele mai populare atracţii, tururi şi croaziere din oraş într-o cartelă de acces accesibilă tuturor. Specialiştii în turism ai emiratului urmăresc facilitarea accesului la cât mai multe obiective turistice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Departamentul de Turism din Dubai continuă să dezvolte portofoliul de produse. Aceştia au găsit ca nouă tehnică de promovarea a destinaţiei lansarea unei cartele de acces (Dubai Stopover Pass), concepută special pentru ca vizitatorii pe perioade scurte de timp să se poată bucura de gama variată de atracţii şi experienţe ale emiratului într-un mod cât mai accesibil din punct de vedere financiar. Cartela de acces pentru escale în Dubai le permite vizitatorilor să economisească atât timp, cât şi bani prin combinarea celor mai populare atracţii, tururi şi croaziere din oraş într-o cartelă de acces pentru oraş (city pass) accesibilă pentru toată lumea.

Cartela de acces pentru escale poate fi comandată înainte de a sosi în oraş, vizitatorii economisind şi 60% din suma plătită în mod normal pentru biletele de acces. Cartela de acces oferă cea mai bună valoare disponibilă în Dubai, permiţându-le turiştilor să viziteze numeroase atracţii populare, trăind experienţe de neuitat, inclusiv Burj Khalifa (At the Top), spectacolele de la Fântâna Dubai şi plimbările pe lac, vizitarea obiectivelor turistice cu autobuzul Hop on-Hop off, croaziere cu cină pe un dhow în Marina, acvariul şi grădina zoologică subacvatică Dubai şi Dubai Frame.

„Oferind o scurtă «degustare» de până la 36 de ore a propunerilor de vacanţă puse la dispoziţie de emirat, această nouă cartelă de acces nu doar că le va permite vizitatorilor să profite din plin de timpul petrecut în oraş, ci îi va şi încuraja să se întoarcă şi să exploreze ce mai are de oferit Dubaiul“, spune Ahmed Al Khaja, Director General Executiv al Dubai Festivals and Retail Establishment.

De asemenea, cartela de acces include şi opţiunea suplimentară Wi-Fi de buzunar, care le permite vizitatorilor să rămână conectaţi în timp ce explorează oraşul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: