Viaţa, la imperfect

Viaţa, la imperfect

Viaţa ta e propria ta creaţie şi dispui de majoritatea lucrurilor de care ai nevoie pentru a o transforma după cum îţi doreşti, deci nu e ceva ce ţi se-ntâmplă – poate doar dacă renunţi la postul de arhitect-şef al acesteia. Iar dacă simţi că nu deţii controlul asupra propriei vieţi e pentru că ai ales să te laşi în voia circumstanţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viaţa ţi se va îmbunătăţi din clipa în care-ţi vei da seama că existenţa nu e ceva ce trebuie îndurat sau tolerat. E o experienţă pe care o creezi chiar tu. Dacă ai o viaţă nefericită, e pentru că ai fost un creator neinspirat. Dar acest aspect se poate schimba. Te poţi debloca prin decizii şi acţiuni simple, îndepărtându-te de lucrurile, obiceiurile şi experienţele neplăcute din trecut şi făcând paşi mici, dar siguri, către ceea ce îţi doreşti. Iar dacă nu ştii ce vrei, atunci pur şi simplu îndepărtează-te doar de factorii negativi, până îţi dai seama.
 
Eşti incredibil de flexibil! Chiar şi atunci când te afli în situaţii care par fără speranţă, tot poţi să te schimbi, să te extragi din ele şi să le transformi în ceva mai bun, conform unui articol de pe thriveglobal.ro.
 
Florin Stoica, antreprenor şi creator de obiecte decorative din vinil, şi-a spus povestea modului în care şi-a schimbat viaţa în emisiunea Punct şi de la capăt. O poveste care a început pe când Florin lucra ca asistent de vânzări şi agent imobiliar, şi care a continuat cu job-uri de DJ cu jumătate de normă într-o cafenea şi în cluburi, în timpul weekend-urilor. În 2008, Florin a reuşit să cumpere de pe Internet peste 600 de discuri, pe care le-a triat, le-a selectat şi le-a ascultat, iar pe cele care nu i-au plăcut neapărat a decis să le folosească la confecţionarea unor obiecte decorative. Astfel, din cele 300 de discuri a hotărât, trei ani mai târziu, să facă ceasuri de perete. Doar că, după cum mărturiseşte Florin, la început obiectele confecţionate de el s-au vândut destul de greu. Însă asta nu l-a descurajat şi a continuat să creeze şi alte obiecte decorative, pline de ingeniozitate şi creativitate, care s-au bucurat de succes. Astăzi, Florin a dezvoltat o mică afacere de succes, alături de soţia sa.
 
Urmăreşte întreaga emisiune Punct şi de la capăt, un concept Thrive Global difuzat pe Magic TV şi pe YouTube Magic FM România, şi află povestea lui Florin Stoica, antreprenor şi creator de obiecte decorative din vinil.
 
Şi nu uita să te abonezi pe canalul YouTube Magic FM România pentru a urmări toate emisiunile Thrive Global şi citeşte thriveglobal.ro pentru a fi la curent cu ultimele articole.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările