5 lucruri care te ajută să-ţi faci iubitul sau soţul să te iubească la fel ca-n prima zi

5 lucruri care te ajută să-ţi faci iubitul sau soţul să te iubească la fel ca-n prima zi

O femeie de succes va avea întotdeauna la picioarele sale orice bărbat îşi doreşte. Potrivit studiilor făcute de specialiştii în relaţii de cuplu, faptul că domnii nu-şi doresc să aibă alături o femeie puternică ar fi, de fapt, un mit.

Bărbaţii sunt atraşi de femeia de carieră care, acasă, devine cea mai iubitoare persoană. Vrei să-l cucereşti şi să-l păstrezi al tău pentru totdeauna? Nu trebuie să faci mare lucru. Reprezentanţii sexului puternic au nevoie de înţelegere, de afecţiune, să poată să aibă încredere în partenera lor şi să nu se teamă să-i spună ceva, gândindu-se la posibilele reacţii.
Aşadar, fii îngrijită, iubeşte-te pe tine şi iubeşte-l şi pe el. Iată 5 lucruri pe care o femeie le face (sau nu) pentru a avea mereu dragostea partenerului:
 
1. Ea întotdeauna are grijă de sine şi de bărbat
 
O femeie de succes întotdeauna va găsi timp pentru sine. Este exact acel egoism sănătos de care avem nevoie. Rezervele emoţionale nu sunt nelimitate, de aceea trebuie restabilite.
 
În agitaţia vieţii, va găsi timp să fie singură cu ea însăşi. Să se relaxeze într-o baie aromată, să se bucure de o carte interesantă sau de un film fascinant, să meargă la spa, la fitness.
 
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: