Trendurile 2019 în tunsoare şi culoare, dezvăluite de Adrian Perjovschi, hairstylist-ul vedetelor FOTO VIDEO

Trendurile 2019 în tunsoare şi culoare, dezvăluite de Adrian Perjovschi, hairstylist-ul vedetelor FOTO VIDEO

Prezentare „Change is fame“ FOTO Marius Bărăgan

Hairstylist-ul vedetelor, Adrian Perjovschi, a prezentat alături de echipa Jovsky Studio tendinţele în materie de tunsoare şi culoare pentru anul 2019 într-un show inedit, „Change is fame“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Perjovschi şi echipa Jovsky Studio au pregătit o seară plină de culori originale, tunsori excentrice şi styling-uri avangardiste. Invitaţii au avut ocazia să descopere trendurile în materie de culoare şi tunsoare prin 23 de modele care au strălucit în paşi de dans. 
 
„Anul acesta Change is Fame! Îndrăzneşte! Surprinde!“, îndeamnă Perjovschi.
 
În ceea ce priveşte trendurile de culoare pentru 2019, hairstylist-ul recomandă: „Se poartă culorile calde, de toamnă, maro, arămiu, roşcat, iar galbenul este în mare vogă. Se poartă şuviţele pastel, blondurile platinate, cu reflexe pastel, balayage-ul se poartă în continuare. Dacă eşti mai îndrăzneaţă poţi opta pentru culori mai aprinse, mai puternice, vibrante şi acestea îţi conturează mult mai bine personalitatea. Dacă vrei să alegi un look mai cuminte, natural, ai o gamă largă de nuanţe atrăgătoare, dar care sunt oricum speciale datorită reflexelor lor. Pentru maro avem reflexe de mocca, pentru blond avem reflexe de bronz şi caramel“.
 
   
 
 
Despre tunsorile care vor atrage toate privirile în noul sezon, Adrian Perjovschi spune: „Tunsoarea pixie este vedeta! Dacă eşti curajoasă, încearcă pixie! Dacă nu, ai o gamă variată de tunsori de la mediu spre lung, combinaţii de tunsori geometrice de bob sau foarte texturizate. Părul lung se poartă în continuare şi merge pe drept sau în scări şi îl poţi accesoriza cu un breton“.
 
 
 
 
„Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de show şi mă bucur că am reuşit. A fost o mare provocare! Am muncit cu toţii enorm în ultimele luni, sunt tare mândru de echipa mea şi promitem să surprindem în continuare“, declară hairstylist-ul. 
 
Gazda evenimentului a fost proaspăta mămică Adelina Pestriţu care este şi o foarte bună prietenă a hairstylist-ului, iar Emil Rengle, coregraful şi dansatorul care a câştigat „Românii au talent“, şi-a pus semnătura pe momentele artistice din show. 
 
Valentin Alexandroae, Adrian Perjovschi şi Adelina Pestriţu FOTO Marius Bărăgan
 
Emil Rengle şi trupa lui FOTO Marius Bărăgan
 
Adela Popescu, Amna, Raluca Tănase, Raluca Arvat, Ioana Scărlătescu, Cristina Şişcanu, Criss, Ana Maria Brânză, dar şi colegi, prieteni, familie i-au fost alături lui Adrian Perjovschi, mai ales că a fost şi ziua lui.
 
Adrian Perjovschi, unul dintre hairstyliştii de succes din România, şi-a transformat meseria într-o artă. Lucrează de la 19 ani şi împărtăşeşte tuturor pasiunea pe care o are pentru frumuseţe, rafinament şi stil. A participat la seminarii în străinătate, la Londra, Paris, Milano, unde a urmat cursurile de la Tony & Guy, Vidall Sassoon, nume grele din această industrie. Este fondatorul Jovsky Studio, un brand cu o vechime de peste 11 ani şi cu trei locaţii în Bucureşti şi în împrejurimi.
 
Adrian Perjovschi FOTO Marius Bărăgan
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările