Ţinutele care au atras atenţia la gala Elle: Emil Rengle, în rochie FOTO VIDEO

Ţinutele care au atras atenţia la gala Elle: Emil Rengle, în rochie FOTO VIDEO

Emil Rengle la Elle News Media Awards

Dansatorul şi coregraful Emil Rengle a surprins la gala premiilor Elle, ce a avut loc pe 13 iunie, la clubul Diplomatic din Capitală, cu ţinuta sa nonconformistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru al patrulea an consecutiv, Elle a desemnat cele mai influente personalităţi din social media în cadrul galei Elle New Media Awards.
 
Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a desemnat câştigătorii celor opt categorii Elle Blogging Awards, votaţi de public pe site-ul elle.ro. Printre ei se numără Adela Popescu, Alina Ceuşan, Mihai Jurcă şi Oana Cosânzeana.
 
Vedetele s-au remarcat la gala de premiere a revistei Elle prin ţinute îndrăzneţe, sub dress code-ul „Romance Is Not Dead/Romantismul nu a murit“. 
 
De departe, cea mai îndrăzneaţă ţinută a fost afişată de dansatorul şi coregraful Emil Rengle, câştigătorul „Românii au talent“ 2018. El a purtat o rochie lungă neagră, dar şi tocuri. De asemenea, Rengle a fost însoţit de un partener, Anthony, la rândul lui îmbrăcat în rochie. 
 
Artistul, care a mărturisit că este bisexual, a oferit şi un moment special de dans pe tocuri pe scena evenimentului, alături de taraful Emil Poke. Pe scenă a mai urcat cântăreaţa Minelli. 
 
Emil Rengle FOTO Elle
 
 
Şi Andreea Marin, care a participat la Elle New Media Awards, s-a remarcat printr-o ţinută romantică, alb-negru. 
 
Image result for andreea balaban elle 2019
Andreea Marin FOTO Elle
 
Andreea Bălan a fost şi ea prezentă şi a optat pentru o rochie lungă, albă, cu volane în partea superioară. 
 
 
Andreea Bălan FOTO Elle
 
Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru au participat la eveniment alături de micuţa lor. Atât mama, cât şi fiica au fost foarte elegante. Alice a ales o rochie cu imprimeu floral, în timp ce copila a purtat o rochiţă galbenă cu guleraş alb. 
 
Alice Cavaleru, Zora şi Vladimir Drăghia FOTO Elle
 
Cântăreaţa Elena Gheorghe a optat pentru o ţinută colorată - bustieră şi pantaloni scurţi -, completată de o bluză cu trenă. 
 
Elena Gheorghe FOTO Elle
 
Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu a ales tot un imprimeu floral. 
 
Andreea Berecleanu FOTO Elle
 
Iar Simona Pătruleasa a purtat o rochie în două nuanţe. 
 
Simona Pătruleasa FOTO Elle
 
Gazdele evenimentului au fost fashion editorul revistei Elle, Maurice Munteanu, membru al juriului în emisiunea „Bravo, ai stil“ de la Kanal D, şi vloggeriţa de fashion Alina Ceuşan. 
   
Lista câştigătorilor Elle New Media Awards 
 
Bloggeriţa Ioana Grama a câştigat premiul pentru Cea mai influentă personalitate în zona de Fashion, iar trofeul Lifestyle Influencer i-a revenit Alinei Ceuşan. 
 
Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2019
Alina Ceuşan FOTO Elle 
 
Actriţa Adela Popescu a primit trofeul Best Celebrity, iar Irina Deaconescu a fost desemnată vloggerul anului 2019. 
 
Pentru al treilea an consecutiv, Mihai Jurcă a fost desemnat Cel mai bun blogger de turism, iar Mihaela Sava a primit în premieră trofeul pentru cel mai bun blogger culinar. 
 
Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2019
Mihaela Sava FOTO Elle
 
Andreea Balaban a primit trofeul pentru Cel mai bun blogger de beauty, pentru al treilea an consecutiv, iar titlul de Best Newcomer i-a revenit vloggeriţei Oanei Cosânzeana, sora cântăreţei Delia. 
 
Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2019
Oana Cosânzeana FOTO Elle
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: