VIDEO Confesiunile unei dominatoare: „Îmi pun clienţii la curăţenie sau îi încui în dulap“

VIDEO Confesiunile
unei dominatoare: „Îmi pun clienţii la curăţenie sau îi încui în dulap“

FOTO: dailymail.co.uk

Rubikin are 32 de ani şi este de „meserie“ dominatoare. Îi place să supună bărbaţii şi se bucură la fel de mult ca şi ei să pună în aplicare fetişuri bizare. Pe unii în tratează ca pe copii, pe alţii îi leagă sau îi tratează cu dispreţ– niciuna dintre cerinţele clienţilor ei nu i se pare imposibilă.

Practicile sexuale bizare sunt „specialitatea“ britanicei Rubikin, care simte plăcere intensă ori de câte ori are ocazia să-şi exercite rolul de dominatoare. Femeia în vârstă de 32 de ani nu este tocmai un etalon al frumuseţii dacă am ţine cont de standarde, însă nu duce lipsă de clienţi care îşi mărturisesc în patul ei cele mai întunecate secrete şi dorinţe.

Niciun fetiş nu este prea ciudat pentru Rubikin, iar acesta este motivul pentru care bărbaţii apelează la serviciile ei.

„Dominarea feminină este un mod de a pedepsi şi disciplina bărbaţii. Este un subiect jenant, tabu pentru ei şi de aceea apelează la servicii specializate – la femei ca mine“, a povestit femeia pentru publicaţia britanică  „Daily Mail“. Ea a acceptat să vorbească despre lumea ascunsă a fetişurilor cu doi psihologi care analizează tabuurile sexuale ale britanicilor.

FOTO: dailymail.co.uk

Unii bărbaţi găsesc plăcere în rolul de bebeluşi, în vreme ce altora le place să fie legaţi, trataţi cu lipsă de respect şi cu dispreţ. „Îmi pun clienţii la curăţenie sau îi încui în dulap şi nu-i eliberez până nu mă plătesc. Fac totul pentru a-i supune“, se confesează Rubikin. Ea acceptă chiar să-şi „violeze“ clienţii dacă i se cere să joace un asemenea rol.

FOTO: dailymail.co.uk

Rubikin este mai mult decât încântată să-şi joace rolul de dominatoare, dar plăcerea ei ascunde altceva. Nicolas Aujula, unul dintre cei doi terapeuţi care  investighează relaţiile sado-masochiste, a descoperit cu ajutorul hipnozei de unde porneşte dorinţa lui Rubikin de a „abuza“ bărbaţii.

FOTO: dailymail.co.uk

„Comportamentul de dominatoare îşi are originile în copilăria ei“, a explicat psihologul, care a descoperit că femeia îşi reprimă amintirea unui abuz sexual din copilărie.

Sub hipnoză, Rubikin a povestit cum, la vârsta de şapte ani, un băiat de aceeaşi vârstă cu dificultăţi de învăţare a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, iar într-o altă şedinţă şi-a amintit că un medic de 68 de ani a atins-o în zonele intime într-o manieră nepotrivită. Ea a acceptat să urmeze şedinţe de psihoterapie pentru a trece peste aceste traume.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: