Cele mai sexy seriale din toate timpurile, care îţi stimulează fanteziile sexuale, potrivit terapeuţilor de cuplu

Cele mai sexy seriale din toate timpurile, care îţi stimulează fanteziile sexuale, potrivit terapeuţilor de cuplu

Serialul HBO „Game of Thrones“ este celebru pentru numeroasele scene de sex şi nuduri

Să stai în casă şi să te uiţi la seriale nu prea sună a întâlnire nocturnă fierbinte. Însă totul depinde de ce alegeţi să vizionaţi, spun terapeuţii sexuali.

„După o lungă zi de muncă, să vezi ceva seducător şi sexual la televizor ne poate aminti de lucrurile despre care nici nu ştiam că ne lipsesc. Când vedem persoanje cu care ne identificăm având parte de un sex extraordinar, în mod natural începem să dăm naştere fanteziilor în mintea noastră, în care ne bucurăm de aceeaşi plăcere“, spune Rebecca Hendrix, terapeut de cuplu din New York, potrivit Woman's Health.
 
Din fericire, nu ducem lipsă de seriale sexy care să te ajute să intri în stare, să îţi creeze o nouă fantezie şi să îţi dea câteva idei proaspete pe care să le adăugaţi pe listă. 
 

Game of Thrones

Cu siguranţă Game of Thrones nu duce deloc lipsit de sex, de multe ori chiar de-a dreptul pervers, pe care unii îl găsesc incitant, alţii de-a dreptul scârbos. Dacă te gândeşti să aduci din erotismul aventuros al serialului în propria viaţă sexuală, „începe uşor şi vezi cum merge“, spune Stephanie Buehler, psiholog şi terapeut sexual. „Dacă este ceva cu adevarat nou pentru un cuplu, legatul la ochi şi la mâini cu o eşarfă de mătase este, probabil, mai bine decât o zgardă, lanţuri, şi un bici, de exemplu.“, recomandă specialista. Când încercaţi ceva în afara zonei de confort, este important să comunicaţi. Stabiliţi regulile de bază, cădeţi amândoi de acord că este OK să vă opriţi şi să discutaţi a doua zi. „Dacă nimeni nu se simte rău, atunci continuaţi să exploraţi“, spune Beuhler. „Atâta timp cât este incitant şi distractiv, totul este bine“, a mai spus Stephanie Buehler.
 

Mad Man

Don Draper pune pe masă o energie masculină clasică şi seducătoare, dar şi multă încredere în sine. „Chiar dacă o relaţie cu el nu este viabilă, suntem în continuare excitaţi de atitudinea lui dominatoare“, spune Rebecca Hendrix. În acelaşi timp, partenerele sale vin cu o zonă mare de feminitate. În timp ce rolurile de gen nu mai sunt atât e stereotipice în 2017, ele pot conduce către o fantezie distractivă, spune Hendrix. 
 
„Vorbeşte cu partenerul tău despre cum te exciţi când îşi scoate la iveală calităţile masculine“, spune Hendrix. Dacă te încântă ideea să scapi de pantaloni în favoarea perlelor şi a unei rochii înflorate, toarnă-ţi un pahar de martini şi transformă-te în Betty Draper pentru o seară.
 

Outlander

„Unul dintre cele mai importante lucruri care face acest serial să se diferenţieze de celelalte este că ne dă peste cap stereoripurile de gen. Când te uiţi la Claire şi Jamie, există o adevărată inversare de rolurilor acolo, Claire este cu adevărat cea puternică - ea este salvatorul. Jamie pare o domnişoară în primejdie“, spune terapeutul Lawrence Siegel.
 
Unul dintre cele mai fierbinţi elemente din „Outlander“ este faptul că Claire preia frâiele în budoar“. Claire este modelul care încurajează femeile să aibă vocea lor“, spune Siegel. De la prima lor noapte împreună, ea nu se teme să-i spună lui Jamie exact ce vrea şi cum îi place, învăţându-l treptat tainele sexului. Ia o pagină din cartea ei şi fii cea care conduce. „Învaţă să spui «vreau să faci asta»“, spune Siegel. Dacă partenerul tău seamănă în această privinţă cu Jamie, va fi extrem de excitat de siguranţa ta de sine în pat“.
 

The Affair

„«The Affair» este despre tentaţia pe care mulţi dintre noi o simt când  pasiunea din relaţie cedează în faţa atenţiei acordată copilului, deadline-uri la muncă şi alte chestiuni de viaţă. Chiar şi persoanele care au cele mai bune relaţii s-au întrebat probabil cum ar fi să aibă parte de fructul interzis“, spune Hendrix. Deci, chiar dacă nu acţionaţi de fapt, este încă incitaţi să vă gândiţi la asta. „Suntem însetaţi de pasiunea, entuziasmul şi sentimentul de a fi doriţi. Cu «The Affair», nu trebuie sa acţionăm, ne putem bucura de senzaţie în mod indirect“, mai spune sexoloaga.
 
Cum putem readuce pasiunea în relaţie? „Aduceţi intenţionat dorinţa în relaţia voastră“, spune Hendrix. „Ne părăsim relaţiile în mai multe moduri: ne pierdem în telefon sau iPad, facem treburi casnice care nu trebuie neapărat făcute, dormim sau petrecem prea mult timp cu copiii“. Toate acestea pot ucide dragostea. Pentru a vă inspira din scenele de tipul „trebuie să te am acum“, fără a călca strâmb, „readu-o înapoi pe cea care erai la începutul relaţiei şi plecaţi departe un week-end, ia lenjeria sexy cu tine şi ai o aventură cu partenerul tău“, spune Hendrix.
 

Orange is the new black

Pe lângă fanteziile cu închisori, în „Orange is the new black“ există şi scene sexuale între femei care pot aprinde cuplurile de orice orientare sexuală. „Este vorba de lucrurile de neatins, de taboo, lucruri pe care nu ar trebui să le faci sau despre care să vorbeşti, dar care fac parte din fanteziile voastre“, spune sexologul Kristin B. Hodson. Nu contează care sunt preferinţele tale sexuale, poate fi excitant să le trăieşti indirect. Dacă jocul dintre Piper şi Alex, în spatele gratiilor, te incită, adu acea tensiune sexy în dormitoru vostru. „Indiferent dacă îl urmăreşti singură sau în cuplu, poate aduce acea energie erotică pe care o puteţi apoi revărsa unul asupra altuia“, spune Hodson. Chiar şi descrierea unei anumite scene partenerului tău poate fi o modalitate foarte bună de a împărtăşi o fantezie şi de a-l invita în lumea ta erotică, a explicat specialistul.
 

Sex and the city

Desigur, nu putem uita clasicii. „«În sex and the city», ca privitori, ajungem să ne dăm întâlnire cu toate tipuride de bărbaţi pe care le poate oferi un oraş mare, fără să ieşim din dormitor“, spune Henrdix. O sesiune de binging şi ajungi să experimentezi farmecul ademenitor al lui Mr. Big şi senzualitatea lui Aiden. „Să trăim întâlnirile şi viaţa sexuală a personajelor Carrie, Samantha, Charlotte şi Miranda, în timp ce doar privim, este incitant pentru că ne vedem în una dacă nu în toate aceste femei şi ne asociem (râvnim după) cu emoţia întâlnirilor dintr-un mare oraş“, a mai specialistul.
 
„Întreabă-te cu ce personaj te regăseşti cel mai mult şi în pielea căruia ţi-ar plăcea să intri şi de ce. Dacă eşti ca Charlotte, dar îţi doreşti deschiderea sexuală a Samanthei, atunci pune la cale o fantezie cu partenerul tău în care preiei trăsăturile care îţi plac la Samantha. Dacă te încântă viaţa luxoasă dintr-un oraş, mergeţi în vacanţă într-un oraş în care să aveţi parte de o ieşire nocturnă de lux, în timp ce canalizezi aceea parte din tine care aduce a Carrie“, recomandă terapeutul de cuplu Rebecca Hendrix.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările