Paste cu fructe de mare şi sos de roşii

Paste cu fructe de mare şi sos de roşii

Paste cu fructe de mare şi sos de roşii

Pastele, una din cele  mai uşor de preparat reţete pot fi combinate cu numeroase ingrediente şi sosuri, una din cele mai bune combinaţii fiind cea cu fructe de mare.

Ingrediente: 

  • 1 ceasca sos de roşii
  • 1 pachet de fructe de mare congelate
  • 1 cutie sos de stridii
  • paste, după gust
  • 4 catei usturoi
  • ¾ ceasca suc de struguri
  • parmezan, pentru servire

paste cu midii

Mod de preparare:

Tocati usturoiul.

Fierbeti pastele al dente. Sotati usturoiul. Adăugaţi suc de struguri şi sosul de stridii si gatiti cateva minute.

Adăugaţi sos de roşii.

Încorporati fructele de mare îngheţate şi adăugaţi sare şi piper, dupa gust.

Adăugaţi pastele fierte şi se amestecă.

Serviti pastele calde, presarate cu parmezan.

sursă: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: