Titlul Racing League Romania powered by BMW se joacă astăzi, în finala de la Brands Hatch

Titlul Racing League Romania powered by BMW se joacă astăzi, în finala de la Brands Hatch

Lupta pentru titlul la piloţi în sezonul al cincilea va fi tranşată în marea finală de la Brands Hatch, unde unul din cei doi componenţi ai echipei Apex Hunters Red – Andrei Bechir sau Cristian Berindea va fi încoronat campion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai mare campionat de sim racing din ţară ajunge la finalul celei mai intense campanii dintr-un deceniu de existenţă. Finala sezonului al cincilea din Racing League Romania powered by BMW se va disputa astăzi, 17 mai de la 20:25 pe traseul britanic de la Brands Hatch.

După luptele de la Kyalami campionatul intră în ultima rundă, unde primele şase poziţii din ierarhia piloţilor încă sunt indecise. S-au format astfel două grupuri: Bechir şi Berindea în bătălia pentru titlu şi Dumitrescu, Nicolae, Cascatău şi Moisescu într-un cvartet ce se duelează pentru poziţia a treia pe podium. O situaţie asemănătoare este şi în Top 10, unde numai 11 puncte separă ocupanţii poziţiilor opt (Bogdan Mutu) şi zece (Robert Prepeliţă).

Comisarii sportivi au continuat să aplice decizii ferme în urma incidentelor de la Kyalami, ajungându-se la un nou record de suspendări. Astfel, Alexandru Damian, Bogdan Ariciu, Alex Mirea şi Bogdan Moldovan nu vor avea dreptul să participe la finala din acest weekend. Cu toate acestea, luptele în top trei au fost vădit curate, Andrei Bechir fiind singurul care a primit o atenţionare pentru un contact soldat fără incidente după o depăşire spectaculoasă în a doua manşă. Acesta îşi păstrează însă victoria, crucială pentru a ţine în viaţă şansele sale la titlu.

Program şi informaţii

Marea finală din sezonul al cincilea al Racing League Romania powered by BMW va avea loc pe 17 mai pe traseul britanic de la Brands Hatch şi va fi difuzată în direct pe pagina de Facebook BMW România de la 20:25.

Profilurile protagoniştilor din RLR, precum şi clasamentele actualizate şi toate informaţiile complementare despre competiţia virtuală sunt disponibile în secţiunea dedicată de pe site-ul BMW România: bit.ly/BMW_eSports.

Reluarea etapei a noua, de pe Kyalami Grand Prix Circuit, poate fi revăzută aici: bit.ly/RLR_S5_Etapa9.

Noul sezon din RLR powered by BMW poate fi urmărit integral în transmisiune live pe pagina de Facebook BMW România şi pe canalul de YouTube Racing League Romania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: