Trump îşi anunţă prezenţa la summitul NATO de la Londra, organizat în ultimele zile ale campaniei electorale britanice. Preşedintele american va fi primit de regina Elisabeta a II-a

Trump
îşi anunţă prezenţa la summitul NATO de la Londra, organizat în ultimele zile ale campaniei electorale britanice. Preşedintele american va fi primit de regina Elisabeta a II-a

Donald Trump FOTO Arhivă

Preşedintele american Donald Trump urmează să efectueze la începutul lui decembrie o vizită a Londra, pentru a participa la summitul NATO. Preşedintele american va fi primit totodată de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, a anunţat vineri Casa Albă, potrivit AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, Trump se va afla în Marea Britanie în ultimele zile ale campaniei în vederea alegerilor legislative anticipate de la 12 decembrie, cruciale în problema Brexitului.

Donald Trump este unul dintre susţinătorii actualului premier britanic Boris Johnson, care intenţionează să-şi scoată ţara din Uniunea Europeană cu orice preţ.

Summitul NATO urmează să aibă loc într-o zonă luxoasă din apropiere de Londra, în perioada 3-4 decembrie, cu ocazia marcării a 70 de ani de la înfiinţarea alianţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: