Toţi pasagerii care ajung cu avionul în SUA vor intra în carantină

Toţi pasagerii care ajung cu avionul în SUA vor intra în carantină

Aeroport SUA foto Getty images

Joe Biden a anunţat că orice persoană care ajunge în Statele Unite cu avionul va intra în carantină. Aceasta este una dintre măsurile planului său de luptă împotriva COVID-19.

Joe Biden, a anunţat joi că o orice persoană care ajunge cu avionul în Statele Unite va fi obligată de acum înainte să intre în carantină, notează AFP, citat de Agerpres.

Măsura face parte din planul de luptă împotriva COVID-19 prezentat de preşedintele Joe Biden. De asemenea, pasagerii trebuie să prezinte şi un test negativ.

Întrebat despre obiectivul său afişat de 100 de milioane de vaccinări în 100 de zile este ambiţios, el a reacţionat ferm: "Când l-am anunţat, toţi aţi spus că nu va fi posibil. Haide, nu vorbiţi serios!".

Acelaşi plan de luptă împotriva COVID-19 cuprinde şi măsura de purtare obligatorie a măştii pe aeroporturi şi în unele mijloace de transport în comun, accelerarea campaniei de vaccinare şi creşterea numărului de teste. Totul s-ar baza pe ştiinţă, nu pe politică, a spus Biden care a criticat administraţia Trump pentru modul în care a gestionat pandemia.

De asemenea, Joe Biden le-a lansat americanilor provocarea de a purta mască în următoarele 100 de zile, pentru că 50.000 de vieţi ar putea fi salvate de acum până în aprilie prin purtarea măştii.

„Planul nostru începe cu o campanie agresivă, sigură şi eficientă de vaccinare pentru a ne atinge scopul de a administra 100 de milioane de doze în primele 100 de zile de mandat.Vom face tot ce vom putea pentru a vaccina gratis cât mai mulţi oameni şi pentru a înfiinţa mai multe centre de vaccinare, pentru a mobiliza mai multe echipe medicale care să vaccineze, vom mări stocurile de vaccinuri şi le vom livra cât mai rapid”, a spus preşedintele SUA.

Citeşte şi:

Ilie Năstase, marcat de întâlnirea cu Joe Biden: Este un om fără aere şi cu mult umor

SUA: Kamala Harris, prima femeie în postura de al doilea om în stat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările