FOTO Casa Albă a publicat o fotografie romantică cu Donald Trump şi Melania, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie

FOTO Casa Albă a
publicat o fotografie romantică cu Donald Trump şi Melania, cu ocazia aniversării a 15
ani de căsnicie

Donald Trump s-a casatorit cu Melania in ianuarie 2005

Casa Albă a postat pe Instagram o fotografie cu Donald Trump şi prima-doamnă a SUA, pentru a marca 15 ani de căsătorie a cuplului prezidenţial, stârnind reacţii în lanţ pe reţelele sociale.

Miercuri, 22 ianuarie, Casa Albă a sărbătorit 15 ani de căsătorie a cuplului prezidenţial prin publicarea unei fotografii romantice, în care cei doi dansează.
 
 
Poza o prezintă pe Melania într-o rochie lungă, elegantă, cu un zâmbet larg pe chip, în timp ce dansează cu preşedintele îmbrăcat într-un smoking, pe muzică aparent interpretată de o formaţie care apare în fundal.
 
Mai multe publicaţii din ţară au felicitat cuplul prezidenţial pentru aniversarea a 15 ani de căsnicie, tot prin intermediul postărilor pe social media. Însă, criticii liderului de la Washington nu au ratat ocazia să-i înţepe pe cei doi.
 
Melania şi Donald Trump s-au cunoscut la o petrecere, în anul 1998, s-au logodit în 2004 şi s-au căsătorit în ianuarie 2005, la o biserică din Palm Beach, Florida. Petrecerea de nuntă a avut loc la complexul de lux al lui Trump, Mar-a-Lago. Melania a purtat o rochie Christian Dior de 100.000 de dolari, cu 1.500 de cristale aplicate şi a apărut ulterior îmbrăcată în aceeaşi rochie pe coperta revistei Vogue.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: