VIDEO Imagini incredibile din Iran: Un avion cu 135 de pasageri a ajuns pe autostradă!

VIDEO Imagini incredibile din Iran: Un avion cu 135 de pasageri a ajuns pe autostradă!

135 de oameni s-au aflat la bordul avionului ajuns pe autostrada de lângă aeroport

De curând, tragedia în care regimul de la Teheran a doborât un avion comercial ucrainean, ucigând 176 de oameni, a şocat o lume întreagă. Astăzi dimineaţă, o altă tragedie aviatică a fost evitată, în mod miraculos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un zbor comercial, pe ruta Teheran – Mahshahr, a aterizat pe pista aeroportului, însă pasagerii aflaţi la bord s-au dat jos din avion...pe autostrada din apropiere!
 
Asta deoarece, în momentul aterizării, roţile avionului au cedat, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta a ieşit de pe pistă şi a ajuns tocmai pe autostradă! Din fericire, nimeni n-a fost rănit.
 
„Când ne pregăteam de aterizare, i-am spus pasagerului de lângă mine că avionul n-are condiţiile necesare pentru o aterizare normală. Exact atunci, avionul s-a izbit de pistă, a pus o frână înfiorătoare şi a ieşit din incinta aeroportului. După câteva minute, ne-am trezit în mijlocul autostrăzii, iar uşile s-au deschis. Imediat, cei din echipaj ne-au ajutat să ieşim, fiindcă exista riscul unei explozii, în condiţiile în care avionul pierdea combustibil. Norocul nostru a fost că, în momentul în care am intrat pe autostradă cu avionul, nu trecea nicio maşină pe acolo“, a povestit un pasager.
 
O femeie care, de asemenea, s-a aflat la bordul avionului şi-a împărtăşit experienţa într-o postare pe Twitter: „Pot să spun că doar norocul ne-a salvat şi nu ne-am lovit de ceva. Cât a durat totul, am ţipat întruna. Cei din echipaj făceau tot posibilul pentru a ne calma“.
 
VEZI IMAGINILE CU AVIONUL AJUNS PE AUTOSTRADĂ 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: