Cum arată cea mai adâncă piscină din lume, inaugurată recent în Dubai VIDEO

Cum arată cea mai
adâncă piscină din lume, inaugurată recent în Dubai VIDEO

FOTO Twitter

Dubai, oraşul cu cel mai înalt zgârie-nori şi cu cel mai mare centru comercial din lume, dispune de o nouă atracţie futuristă, şi anume cea mai adâncă piscină din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o adâncime de 60 de metri, piscina este situată într-o structură gigantică de 1.500 de metri pătraţi în formă de stridie şi face parte din proiectul Deep Dive Dubai. Marea atracţie a acestui proiect este un oraşul artificial abandonat pus la dispoziţia înotătorilor.

Deocamdată, noua facilitate poate fi vizitată doar pe bază de invitaţie, urmând să fie deschisă publicului larg până la sfârşitul anului.

Piscina este dotată cu 56 de camere de supraveghere, diverse sisteme de iluminare şi sonore, precum şi cu un cinematograf subacvatic şi zone de explorare.

Cea mai adâncă piscină s-a aflat până de curând în Europa. Este vorba de Deepspot, în Polonia, unde înotătorii se pot scufunda până la o adâncime de 45 de metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările