VIDEO Semn divin? Un fulger a lăsat fără electricitate o biserică în toiul unei ceremonii de căsătorie

VIDEO Semn divin? Un fulger a lăsat fără electricitate o biserică în toiul unei ceremonii de căsătorie

foto captură video Daily Mail

Un fulger a lovit o biserică din Sicilia, lăsând în întuneric participanţii la o ceremonie de căsătorie, scrie Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrarea, realizată de fotograful angajat pentru ceremonia de căsătorie, surprinde momentul în care preotul îşi începe ultima parte a binecuvântării şi toţi cei prezenţi îşi fac semnul crucii. Ce urmează, însă, nu este cursul firesc al ceremoniei. 
 
Imediat după zgomotul produs de un tunet puternic, biserica Sfântului Francisis din Assisi se cufundă în întuneric. După câteva momente de tăcere, participanţii încep să aplaude, fiind urmaţi chiar şi de preot.
 
”Momentul în care preotul se pregătea să încheie ceremonia a fost acoperit de o lovitură de fulger în faţa uşii, făcând zidurile să tremure şi aruncând biserica în beznă”, a declarat fotograful Franco La Bua. ”Un moment teribil de tăcere absolută a fost urmat de aplauze. Personal, am rămas calm şi mi-am continuat treaba. Cred că e ceva unic, irepetabil. A fost singura dată când a tunat în acea zi”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: