Un zgârie-nori din Varşovia a devenit cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană

Un zgârie-nori din Varşovia a devenit cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană

Varso Tower în centrul imaginii FOTO Emerging Europe

Varso Tower, un zgârie-nori aflat în construcţie în centrul Varşoviei, a devenit cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană, informează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform dezvoltatorului Varso Tower, înălţimea totală a clădirii de birouri a ajuns la peste 310 metri, fiind acum mai înaltă decât Commerzbank Tower din Frankfurt, inclusiv decât The Shard din Londra, care nu mai face parte din Uniunea Europeană

Clădirea, preconizată să fie inaugurată în 2022, urmează să fie dotată cu o zonă specială pentru panoramă şi două ascensoare rapide din sticlă care vor transporta vizitatorii cu o viteză de 8 metri pe secundă.

Varso Tower este prevăzut şi cu spaţii pentru restaurante şi baruri cu vedere spre oraş.

Într-un comunicat, managerul de proiect al clădirii, Maciej Olczyk s-a declarat optimist în privinţa afacerii. El se aşteaptă ca solicitările pentru închirierea de spaţii să crească odată ce pandemia va lua sfârşit.

„Companiile tratează în continuare acest subiect (pandemia de COVID-19, n. red.) ca pe o situaţie temporară. Cred că toată lumea aşteaptă să revină la normalitate, aşa cum era înainte de pandemie”, a declarat Olczyk, citat în comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările