Statuia din lemn a Melaniei Trump, incendiată de ziua naţională a Statelor Unite, a fost înlocuită cu o replică din bronz

Statuia din lemn a Melaniei Trump, incendiată de ziua naţională a Statelor Unite, a fost înlocuită cu o replică din bronz

Noua statuie a Melaniei Trump FOTO EPA-EFE

O statuie din bronz a primei-doamne a Statelor Unite, Melania Trump, a fost instalată marţi lângă oraşul ei natal, Sevnica, în sud-estul Sloveniei, pentru a înlocui originalul din lemn incendiat în iulie, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sculptura din lemn a Melaniei Trump a fost incendiată în noaptea de 4 iulie, când americanii sărbătoreau Ziua Independenţei.

Urcată pe un trunchi de copac în mijlocul unui câmp, noua statuie din bronz prezintă trăsături aspre şi o faţă de nerecunoscut a primei-doamne a Statelor Unite, notează Reuters.

Alături se află o placă inscripţionată cu mesajul „Această statuie este dedicată amintirii eterne a unui monument pentru Melania care se afla în această locaţie”.

Statuia originală din lemn, comandată de artistul american Brad Downey, care locuieşte în Germania, la Berlin, a fost sculptată cu un fierăstrău de către artistul local Ales Zupevc.

Sculptura din lemn a fost pictată cu albastru pal, amintind astfel de haina pe care Melania Trump a purtat-o la ceremonia de învestire a soţului ei, Donald Trump. Noua statuie nu are culori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările