Dacă doriţi să participaţi, vă aşteptăm la mitingul autorizat pentru 1 Decembrie, care va avea loc în intervalul 14:30- 16:00 la Rond - Point Robert Schuman, Bruxelles.

Basarabie E România, iar România E Europa.

Susţinerea ideii unioniste de către partenerii Europeni trebuie să fie un act de normalitate, cu atât mai mult cu cât ea vine să contracareze tendinţele separatiste şi să repare greşeli istorice. Dorinţa de Unire a României cu Republica Moldova trebuie să fie un model pe care Europa să îl folosească pentru consolidarea internă.

Românii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi în capitala Uniunii Europene într-o manifestaţie paşnică ce doreşte a atrage atenţia europenilor că este nevoie de mai multă solidaritate.

Republica nu este doar problema României, ci şi a Uniunii Europene, ce are peste trei milioane de cetăţeni sechestraţi într-un stat mafiot aflat la discreţia Federaţiei Ruse.

Europa va fi Unită doar dacă se va manifesta ca atare.

Românii merg să ceară solidaritate şi să prezinte în capitala tuturor europenilor, chiar de Ziua Naţională, care sunt dorinţele noastre sincere.

La eveniment vor participa români răspândiţi în toată Europa, fie că ei provin din România sau din Republica Moldova. Alături de ei vor fi şi fraţi din ţară.