Bombardamente „brutale” în Harkov. Zelenski: Armata rusă este surdă la orice raţiune. Pur şi simplu distruge, pur şi simplu ucide

Bombardamente „brutale” în Harkov. Zelenski: Armata rusă este surdă la orice raţiune. Pur şi simplu distruge, pur şi simplu ucide

FOTO: Profimedia

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că situaţia de pe linia frontului este fără schimbări semnificativ. Cu unele mişcări tactice armata ucraineană îşi consolidează apărarea în regiunea Lugansk, în timp ce „bombardamente brutale şi cinice” continuă la Harkov.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Situaţia de pe linia frontului este fără schimbări semnificative. Cu ajutorul unor mişcări tactice, armata ucraineană îşi consolidează apărarea în regiunea Lugansk, care este într-adevăr cea mai dificilă zonă în acest moment. De asemenea, ocupanţii exercită o presiune serioasă asupra direcţiei Doneţk”, a afirmat Zelenski în ultmul mesaj video postat pe reţelele de socializare.  

Acesta a precizat că, în regiunea Harkov, „se desfăşoară bombardamente brutale şi cinice ale artileriei ruseşti”.  

„Nu le va da nimic ocupanţilor, dar armata rusă este surdă la orice raţiune. Pur şi simplu distruge, pur şi simplu ucide”, a mai afirmat Zelenski. 

Acesta a precizat că luptele continuă şi la Nikolaiv, Zaporojie.  

„Eliberăm treptat regiunea Herson. Şi, la fel de activ cum luptăm pentru o decizie pozitivă a Uniunii Europene privind candidatura Ucrainei, luptăm în fiecare zi pentru furnizarea de arme moderne pentru ţara noastră. Nu ne diminuăm activitatea nici măcar o singură zi. Vieţile a mii de oameni depind în mod direct de rapiditatea partenerilor noştri - de viteza de punere în aplicare a deciziilor lor de a ajuta Ucraina”, a mai declarat Zelenski.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările