Cel puţin zece persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul într-un tren din Tokyo

Cel puţin zece persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul într-un tren din Tokyo

Atacul a avut loc în timp ce la Tokyo se desfăşoară Jocurile Olimpice / FOTO Arhivă

Un bărbat a înjunghiat cu un cuţit cel puţin zece pasageri într-un tren, vineri, la Tokyo. Agresorul este în custodia poliţiei, informează AP, citând autorităţile şi presa din Japonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit televiziunii NHK, un pasager a fost rănit grav.

Suspectul a lăsat în urmă cuţitul în momentul în care a fugit şi ulterior s-a predat, la un magazin.

Nouă dintre răniţi au fost transportaţi la spitalele din zonă. Al zecelea rănit a putut pleca singur. Toţi răniţii erau conştienţi în momentul intervenţiei salvatorilor.

Un martor a declarat că a văzut pasageri ieşind în fugă din vagoane, strigând că a avut loc un atac cu cuţitul şi cerând ajutor. Alt martor a afirmat că a văzut pasageri însângeraţi care ieşeau din tren, în timp ce se făcea un apel pentru a se găsi doctori care să intervină rapid.

Au intervenit la locul în care a avut loc atacul zeci de salvatori şi poliţişti.

NHK a anunţat că atacatorul a intrat la ceva timp după atac într-un magazin, a spus că el este suspectul şi că a obosit să tot fugă. Administratorul magazinului a sunat la poliţie după ce a văzut că bărbatul avea pete de sânge pe cămaşă.

Atacul a avut loc în apropierea staţiei de cale ferată Seijogakuen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările