VIDEO Gâdea l-a dat afară din platou pe liberalul Dancă: „Tăiaţi-i microfonul! Vreţi să vă scot afară cu bodyguarzii?“

VIDEO Gâdea l-a dat afară din platou pe liberalul Dancă: „Tăiaţi-i microfonul! Vreţi să vă scot afară cu bodyguarzii?“

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară de Mihai Gâdea din platoul emisiunii „Sinteza zilei“ în urma unei discuţii în contradictoriu. Realizatorul a ameninţat şi că va chema bodyguarzii.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, şi senatorul PSD Şerban Nicolae s-au numărat printre invitaţii lui Mihai Gâdea în ediţia din 28 martie a emisiunii „Sinteza zilei“.

La un moment dat, vorbind despre şefa ICCJ, Cristina Tarcea, şi Rodica Stănoiu, fostul ministru al Justiţiei în cabinetul Năstase, cei doi au intrat în contradicţie, iar Mihai Gâdea a intervenit. 

După ce realizatorul l-a ironizat şi i-a spus că „se face de râs“, Dancă l-a acuzat de „manipulară tipică pentru Antena 3“, moment în care Gâdea l-a poftit afară din platou şi le-a cerut colegilor din regie să-i taie microfonul. Gesticulând nervos şi pe un ton ridicat, vedeta postului a repetat solicitarea şi chiar l-a întrebat pe purtătorul de cuvânt al PNL dacă are nevoie de bodyguarzi pentru a pleca. Momentul video la minutul 04.00. 

Mihai Gâdea: Pentru că domnul Dancă este foarte activ în această seară şi este un lucru minunat. Dvs. cum o evaluaţi ca ministru pe doaman Rodica Stănoiu?

Ionel Dancă: Despre doamna Stănoiu ştiu că participa la acele şedinţe din Kiseleff unde se decidea unde să i se deschidă dosar penal

Şerban Nicolae: E un mincinos

Mihai Gâdea: Dar lăsaţi-l un pic, să mintă până la capt. (către Dancă) Deci în opinia dvs., ceva nasol, nu? Doamna Tarcea ştiţi ce făcea pe vremea doamnei Stănoiu?

Ionel Dancă: Nu ştiu.

Mihai Gâdea: Vă zic eu, mai documentaţi-vă, dacă tot aţi fost jurnalist şi vă faceţi de râs. Era secretar de stat, era numărul doi în Justiţie. Mulţumesc!

Ionel Dancă: Nu doamna Tarcea participa la şedinţele din Kiseleff, asta este iarăşi o manipulare tipică pt Antena 3. Să spuneţi că doamna Tarcea a participat la şedinţele din Kiseleff...

Mihai Gâdea: Am spus eu aşa ceva?

Ionel Dancă: Păi nu, dar aţi spus-o în contextul în care...

Mihai Gâdea: Opriţi-i microfonul, domnului Dancă. Dacă vreţi, rămâneţi până la final, dacă nu, puteţi pleca. Hai, la revedere!

Ionel Dancă: Aşa ceva? Aşa ceva, domnule Gâdea? Să vă fie ruşine! Faceţi de râs...

Mihai Gâdea: Tăiaţi-i microfonul. Hai, la revedere!

Ionel Dancă: Distrugeţi o ţară cu toată manipularea dvs.

Mihai Gâdea: Afară! Vreţi să vă dau afară cu bodyguarzii? Afară! Afară! Afară! Tăiaţi-i microfonul!

Ionel Dancă: Cu toată manipularea dvs.. apăraţi infractorii! Aveţi o responsabilitate..

Mihai Gâdea: Afară, n-auziţi?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările