Survivor 2021. Eliminare în tabăra Faimoşilor, dar şi mesaje de la cei dragi

Survivor 2021. Eliminare în tabăra Faimoşilor, dar şi mesaje de la cei dragi

Daniel Pavel, prezentatorul Survior România Foto: Kanal D

Faimoşii şi Războinicii de la “Survivor România” şi-au dat întâlnire duminică, pe terenul sportiv, într-un nou joc pentru comunicare. Faimoşii au ieşit câştigători, s-au bucurat de mesaje scrise de la cei dragi, dar au avut si o seară grea. La consiliul de eliminare au aflat că au rămas fără un om important.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seară tensionată la Survivor România, în ediţia difuzată duminică, 9 mai, la Kanal D. După ce Faimoşii au câştigat jocul de comunicare şi au avut bucuria să schimbe mesaje scrise cu cineva drag, din România, concurenţii s-au pregătit pentru consiliul de eliminare. Se ştiau deja două nume propuse pentru eliminare, în urma consiliilor de vineri şi de sâmbătă, Irisha şi Albert, dar situaţia s-a răsturnat la votul telespectatorilor.
 
În urma voturilor publicului, Zanni a ieşit concurentul favorit din echipa Faimoşilor şi a avut dreptul să nominalizeze un coechipier.
 
Citeşte continuarea pe clcik.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările