Schimbare la pupitrul Ştirilor Pro TV din weekend: cine se alătură Laviniei Petrea şi Andreei Marinescu

Schimbare la pupitrul Ştirilor Pro TV din weekend: cine se alătură Laviniei Petrea şi Andreei Marinescu

Andreea Marinescu şi Lavinia Petrea vor avea un nou coleg la Ştirile Pro TV din weekend

Reprezentanţii postului Pro TV au anunţat că Lavinia Petrea şi Andreea Marinescu vor avea în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 7.00, un nou coleg.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de sâmbătă, 31 august, Cosmin Stan va prezenta Ştirile Pro TV din weekend, de la ora 7.00. La fiecare final de săptămână, el va face cuplu cu Andreea Marinescu şi Lavinia Petrea.
 
După ce a lipsit 10 ani, timp în care a trecut pe la mai multe posturi de ştiri, Cosmin Stan a revenit la Pro TV în calitate de corespondent al Ştirilor Pro TV în luna mai a acestui an, iar acum va fi şi la pupitru, în weekend.
 
Revenirea la pupitrul unui jurnal este un vis în care a crezut cu tărie. „Revenirea la pupitrul ştirilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar şi în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în dimineţile de weekend, ştiri esenţiale care să-i ajute să înţeleagă şi să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor. Mă bucur enorm că voi împărţi pupitrul de prezentare cu Andreea şi Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez şi cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărţit cu toţii ani de zile terenul la secţia Eveniment. Şi nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs, dar şi cu profesionalism“, a spus Cosmin Stan.
 
Andreea Marinescu, Cosmin Stan şi Lavinia Petrea FOTO Pro TV
 
Cosmin Stan este corespondent în echipa Ştiriele Pro TV, iar în trecut, alături de Paula Herlo şi cameramanul Sergiu Matei, a primit cea mai râvnită distincţie din televiziune - trofeul Emmy, la „International Emmy Award News“, pentru reportajele realizate în campania „Tu ştii ce mai face copilul tău?“.
 
În ultimul an, Cosmin Stan a prezentat, alături de Octavia Geamănu, Observatorul de Weekend, de la Antena 1. Înainte, el a lipsit timp de patru ani de pe micile ecrane, iar anterior a trecut pe la Realitatea TV, Digi24 şi Prima TV. 
 
Cosmin Stan FOTO Pro TV
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările