Poveştile unor ingineri ambiţioşi şi evoluţia industriei constructoare de maşini, la History - VIDEO

Poveştile unor ingineri ambiţioşi şi evoluţia industriei constructoare de maşini, la History - VIDEO

Serialul documentar „Maşinile care au schimbat lumea”, ce prezintă poveştile unor ingineri de renume, va avea premiera la postul History pe 30 noiembrie, la ora 22:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul difuzat în exclusivitate prezintă poveştile unor ingineri de renume care au construit industria automobilelor care au făcut istorie, devenind branduri recunoscute în întreaga lume.

El explorează peste un secol de inovaţie şi dezvăluie momente cheie din spatele lansării unor maşini precum Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche şi Rolls Royce, prin reconstituiri veridice şi filmări de arhivă.

Cele patru episoade ale serialului urmăresc evoluţia industriei constructoare de maşini, ale cărei baze au fost puse de un grup de ingineri ambiţioşi, care au transformat lumea. Motivaţi de dorinţa de a inova, dar şi de rivalitate, geniul lor a creat cea mai mare invenţie a secolului XX, apariţia automobilului generând noi industrii şi oferind o libertate de mişcare de neimaginat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările