Peste un milion de oameni au semnat o petiţie împotriva unei comedii Netflix care-l portretizează pe Iisus drept gay

Peste un milion de oameni au semnat o petiţie împotriva unei comedii Netflix care-l portretizează pe Iisus drept gay

„The First Temptation of Christ“ a avut premiera pe Netflix pe 3 decembrie FOTO Netflix

Peste un milion şi jumătate de persoane au semnat o petiţie prin care solicită platformei video Netflix să înlăture o comedie care-l înfăţişează pe Iisus drept homosexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comedia „The First Temptation of Christ“ a fost realizată de un grup de comedianţi cunoscuţi pe YouTube şi a fost lansată de Netflix, în Brazilia, pe 3 decembrie. 
 
„The First Temptation of Christ“ sugerează că Hristos se află într-o relaţie homosexuală cu prietenul său, Orlando.
 
„Iisus, care a împlinit 30 de ani, aduce un oaspete surpriză pentru a-I cunoaşte familia. Un special de Crăciun atât de greşit trebuia să fie de la comedianţii Porta dos Fundos“, se arată în descrierea producţiei. 
 
Filmul, care este disponibil şi pe Netflix România, a isterizat astfel cinefilii. În prezent, peste un million şi jumătate de persoane au semnat o petiţie online prin care cer platformei video să înlăture comedia din lista de programe.
 
Potrivit AFP, citat de The Independent, Eduardo Bolsonaro, fiul preşedintelui brazilian, a scris: „Susţinem libertatea de exprimare, dar merită să ataci astfel credinţa a 86% din populaţie?“
 
De asemenea, un preot brazilian a mărturisit că a renunţat la Netflix, catalogând producţia difuzată de platformă drept „o blasfemie“. „Este vulgară şi ofensatoare“, a adăugat el. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: