Ce buget va primi CNA de la stat în 2020

Ce buget va primi CNA de la stat în 2020

Sediul CNA FOTO Arhivă

Ministerul de Finanţe a stabilit bugetul pe anul 2020 pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), instituţie care funcţionează 100% din bugetul de stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

CNA va primi în 2020 un buget de 14,1 milioane de lei (în jur de trei milioane de euro), potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului de Finanţe, o sumă sub solicitarea Consiliului, scrie Pagina de Media. 

Potrivit reprezentanţilor CNA, instituţia a cerut pentru anul viitor un buget de 16,2 milioane de lei (aproximativ 3,4 milioane de euro), însă va primi, cel puţin în varianta actuală de buget, cu două milioane de lei mai puţini.  

Potrivit documentului citat, din cei 14,1 milioane de lei pe care îi va primi CNA anul viitor, 12,7 milioane de lei vor reprezenta cheltuielile cu personalul.

Reprezentanţii instituţiei au explicat pentru sursa citată că CNA va avea nevoie de 14,5 milioane de lei pentru cheltuielile cu personalul. În 2019, Consiliul Naţional al Audiovizualului a avut un buget de 13,6 milioane de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: