Fiul lui Gheorghe Dincă a lovit mai mulţi jurnalişti prezenţi în faţa CNA: „Mi-a dat un pumn în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, i-a agresat pe jurnalişti FOTO Captură video România TV
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, i-a agresat pe jurnalişti FOTO Captură video România TV

Mai mulţi jurnalişti de la posturile Antena 3 şi România TV au fost agresaţi fizic şi verbal de fiul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul şi-a însoţit sora la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), iar la ieşire acesta şi-a pierdut cumpătul în momentul în care reporterii i-au adresat întrebări. Poliţia a fost chemată, iar în prezent el este audiat.

Dan Dincă, fiul principalului suspect în cazul Caracal, a lovit mai mulţi cameramani în faţa sediului CNA, unde venise cu sora sa, Daniela, pentru a face o sesizare. 

În imaginile de la România TV, fiul lui Dincă este surprins în momentul în care îl loveşte pe unul dintre cameramani. Înainte de a deveni agresiv, Dan Dincă a precizat că nu doreşte să dea declaraţii. Sora bărbatului a încercat să-l calmeze şi a rugat presa „să-şi formuleze mai bine întrebările“.

„Mai mulţi martori spun că şi dvs. aţi făcut trafic de persoane. Este adevărat?“, a fost una dintre întrebările jurnalistei de la România TV. 

„M-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos“, a declarat operatorul România TV. 

Incidentul a fost anunţat la 112, iar în faţa sediului CNA a venit atât un echipaj al Poliţiei, cât şi un echipaj de prim ajutor. În prezent, reclamatul este audiat la Secţia de Poliţie 2 din Capitală. 

Reprezentanţii celor două posturi de ştiri au anunţat că vor depunde plângere în acest caz. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri