Când începe noul sezon „Las Fierbinţi“. Mai multe episoade în fiecare săptămână VIDEO

Când începe noul sezon „Las Fierbinţi“. Mai multe episoade în fiecare săptămână VIDEO

„Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

„Las Fierbinţi“ revine cu cel de-al 15-lea sezon la Pro TV. Bobiţă a anunţat data la care va începe serialul şi care sunt zilele în care telespectatorii se vor întâlni cu actorii preferaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul va avea premiera marţi, 29 ianuarie. Începând cu acest sezon, „Las Fierbinţi“ nu va mai fi difuzat doar în serile de marţi şi joi, ci telespectatorii vor putea urmări serialul de trei ori pe săptămână, consecutiv, de marţi până joi, de la 20.30. 
 
Ultimul episod al sezonului precedent a fost difuzat pe 6 decembrie şi a fost lider de audienţă, „Las Fierbinţi“ fiind declarat şi cel mai urmărit serial al anului 2018
 
În prezent, telespectatorii pot urmări la Pro TV episoade din sezoanele trecute sâmbăta, de la 20.00.
 
 
    
De-a lungul celor 14 sezoane, serialul „Las Fierbinţi“ a oferit o serie de scene puternice şi foarte apreciate care oglindesc perfect anumite aspecte ale societăţii româneşti. La fel s-a întâmplat şi pe data de 24 decembrie, când îndrăgitul serial a fost difuzat într-o ediţie specială de două ore, iar Bobiţă, personaj interpretat de actorul Mihai Bobonete, şi Gianinajucată de actriţa Anca Dumitra, au livrat câte un monolog de excepţie. 
 
A devenit deja o tradiţie ca Pro TV să difuzeze episoade speciale „Las Fiebinţi“ prin care să marcheze zile importante pentru români şi tot o tradiţie sunt şi discursurile virale de excepţie prin care personajele fac trimiteri la problemele cu care se confruntă ţara noastră. Amintim aici monologul dureros despre învăţământul românesc livrat de regretata Stela Popescu, radiografia dură a societăţii şi revolta Aspirinei, jucată de Mirela Oprişor, faţă de politicienii care fură, precum şi poezia lui Celentano (Adrian Văncică) de 1 Decembrie 2016.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările