Inna şi Carla's Dreams au lansat o nouă piesă împreună, prima din ultimii patru ani VIDEO

Inna şi Carla's Dreams au lansat o nouă piesă împreună, prima din ultimii patru ani VIDEO

Inna şi Carla's Dreams au colaborat pentru prima dată în anul 2013

Inna şi Carla’s Dreams şi-au surprins fanii cu o nouă colaborare, prima după succesul înregistrat în 2013 odată cu lansarea hit-ului „P.O.H.U.I.“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inna şi Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei „Tu şi Eu“, la doar o zi după ce trupa a primit trofeul pentru Artistul Anului la gala Premiilor Muzicale Radio România 2017.
 
„De fiecare dată e o bucurie şi o plăcere să lucrăm cu Inna. Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bună-dispoziţie, nasc şi astfel de piese“, au declarat artiştii moldoveni. 
 
„Carla's Dreams mă inspiră de când i-am ascultat prima dată cu piesa «P.O.H.U.I» şi nu încetează să mă uimească şi să mă bucure cu fiecare piesă a lor“, a adăugat şi Inna.
 
Videoclipul piesei a fost filmat în Bucureşti în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P - George Secrieru. 
 

Trupa Carla’s Dreams, fondată în anul 2012 la Chişinău, şi Inna au colaborat pentru prima dată în anul 2013, când artiştii de peste Prut s-au lansat în România cu „P.O.H.U.I.“, piesă care a declanşat o isterie naţională. A urmat o colaborare cu Loredana pentru piesa „Lumea mea“, dar şi cu Delia, alături de care au lansat hit-urile „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“.
 
Se pare că anul 2017 va fi unul cel puţin la fel de bun ca cel anterior pentru băieţii de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams – „Acele“, „Sub pielea mea“, „Imperfect“ şi „Cum ne noi“ – au depăşit 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.
 
În prezent, Carla’s Dreams pregăteşte un nou spectacol la Arenele Romane, ce va avea loc pe 13 mai şi în cadrul căruia publicul va avea ocazia să asculte live piesele de pe noul album al formaţiei, „Antiexemplu“, care include atât melodii deja cunoscute, dar şi unele ce vor putea fi auzite în premieră.
 
La rândul ei, Inna se află în turneul de promovare a single-ului „Gimme Gimme“ şi lucrează la două albume noi, unul în limba română şi unul în spaniolă şi engleză.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: