Charlie Watts de la The Rolling Stones, supus unei proceduri medicale, va fi înlocuit pentru turneul formaţiei din această toamnă

Charlie Watts de la The Rolling Stones, supus unei proceduri medicale, va fi înlocuit pentru turneul formaţiei din această toamnă

Foto Shutterstock

Bateristul The Rolling Stones, Charlie Watts, în vârstă de 80 de ani, nu va cânta în turneul american al formaţiei din cauză că se recuperează în urma unei proceduri medicale nespecificate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Formaţia a anunţat pe pagina de Facebook că îi urează "însănătoşire rapidă".

Un purtător de cuvânt al formaţiei a precizat că este puţin probabil ca Watts să fie disponibil pentru turneul "No Filter" din această toamnă. 

“Charlie a avut o operaţie care a fost un succes, dar medicii au concluzionat că are nevoie de odihnă şi recuperare. Cu repetiţiile care încep în câteva săptămâni este foarte dezamăgitor să spun, dar şi corect, că nimeni nu ştia că se va întâmpla aşa ceva". 

Watts va fi înlocuit de Steve Jordan, care a înregistrat mai multe solo-uri cu Keith Richards. Jordan a făcut parte şi din formaţia emisiunilor "Saturday Night Live" şi "Late Night with David Letterman", şi a lucrat cu John Mayer Trio.

Watts a transmis: “Pentru prima dată calendarul meu s-a oprit. Lucrez din greu pentru a mă recupera, dar am acceptat astăzi, la sfatul experţilor, că va dura ceva timp. După toată suferinţa fanilor din cauza Covid, nu vreau ca fanii RS, care au bilete pentru acest turneu, să fie dezamăgiţi de o altă amânare sau anulare. Aşa că l-am rugat pe prietenul meu Steve Jordan să mă înlocuiască". 

Jordan a spus că este onorat şi că nerăbdător să înceapă repetiţiile cu Mick, Keith şi Ronnie. 

The Rolling Stones vor cânta pe SoFi Stadium din Los Angeles pe 17 octombrie şi pe Rose Bowl la 1 ianuarie 2022.

Planurile formaţiei pentru turneul "No Filter" 2010 în 15 oraşe au fost întrerupte de pandemie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările