„Oh, Ramona“, record după record: „Împreună am reuşit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane“

„Oh, Ramona“, record după record: „Împreună am reuşit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane“

Aggy K. Adams este Ramona FOTO Cinemagia

Comedia „Oh, Ramona“, regizată de Cristina Jacob, rămâne pe primul loc în box office şi în cea de-a două săptămână de la lansare şi, totodată, devine filmul cu cele mai mari încasări pe anul 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Oh, Ramona“ rămâne pe primul loc în box office şi în cea de-a două săptămână de la lansare, pe următoarele locuri situându-se filmele „How to Train Your Dragon“, „Ralph Breaks the Internet“, „Glass“ şi „Alita: Battle Angel“.
 
Cu un număr de 77.327 de spectatori care au intrat în cinematografe să vadă filmul în cea de-a două săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 de spectatori, fiind până acum cel mai vizionat film al anului. 
Încasările totale se ridică la 870.000 de dolari. 
 
Recordul vine după un altul - a înregistrat cel mai mare număr de spectatori (111.881) al unei producţii româneşti în primul weekend de proiecţii.
 
Despre succesul noului său film, regizoarea Cristina Jacob spune: „Vă mulţumesc că existaţi. Vă mulţumesc că aţi venit şi veniţi în număr atât de mare la film. Noi existăm datorită vouă. Acest film şi cinematografia românească există datorită vouă, publicul nostru. Ţin să vă felicit că-i susţineţi şi pe ai voştri, cei care fac filme. Acest succes este al nostru, al tuturor. Împreună am reuşit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane. Împreună putem şi noi. Nu numai în film, în toate celelalte“.
 
De cealaltă parte, Andrei Ciobanu, în calitate de scenarist şi autor al bestseller-ului după care s-a făcut ecranizarea, adaugă: „Vă mulţumesc din suflet că veniţi la film şi că vă place ceea ce vedeţi. Ne bucurăm, din toată inima, că sunteţi alături de noi în această călătorie“. 
 
Bogdan Iancu le mulţumeşte cinefililor printr-un mesaj video: „Sunt foarte mândru de ce s-a întâmplat până acum şi ce o să se întâmple. Simt că noi, cei care am văzut filmul, am format un mare grup select. Mă bucur că aţi venit şi veniţi în continuare să îi vedeţi pe Andrei, Ramona şi Anemona. Vă mulţumesc foarte mult“.  
   

Comedia „Oh, Ramona“ este o producţie Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, care rulează în prezent în 92 de săli de cinema din 50 oraşe din România. Biletele pot fi achiziţionate de pe ohramona.com
   

„Oh, Ramona“ este rescrierea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu pe care regizorul şi scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.
 
Andrei Ciobanu şi Cristina Jacob
 
„Un film despre noua generaţie de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine şi la rău – după modele şi stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viaţa lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalităţile şi comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până şi vocabularul, tot mai romglez, ne arată forţa acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim“, declară Cristina Jacob.
 
 
„Oh, Ramona“ urmăreşte transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care îşi trăieşte autoironic prima poveste de dragoste, inocentă şi neîmpărtăşită, în alternanţă cu a doua poveste, intensă şi nebunească, incapabil să facă o alegere.
 
Holly Horne, Bogdan Iancu, Cristina Jacob
 
 
Povestea românească din ficţiunea autobiografică „Suge-o, Ramona“ a lui Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob, a devenit în viziunea şi execuţia regizorului un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările