„Bohemian Rhapsody“, exclus din lista nominalizărilor la premiile GLAAD din cauza scandalului sexual al regizorului

„Bohemian Rhapsody“, exclus din lista nominalizărilor la premiile GLAAD din cauza scandalului sexual al regizorului

Rami Malek este nominalizat la Oscar 2019 pentru rolul lui Freddie Mercury

Drama biografică „Bohemian Rhapsody“ a fost exclusă din lista nominalizărilor la premiile GLAAD Media 2019 din cauza acuzaţiilor de agresiune sexuală şi comportament nepotrivit aduse regizorului Bryan Singer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii organizaţiei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation au declarat pentru Variety că au luat decizia după o analiză îndelungată şi că în acest mod vor să-şi arate susţinerea faţă de victimele agresiunilor, potrivit News.ro
 
„În lumina recentelor acuzaţii aduse regizorului Bryan Singer, GLAAD a luat decizia dificilă de a exclude «Bohemian Rhapsody» dintre candidaţii pentru categoria Cel mai bun film a premiilor GLAAD Media 2019. Articolul apărut săptămâna aceasta în The Atlantic, care documentează ofensele îndurate de tineri şi adolescenţi, a adus la lumină o realitate care nu poate fi ignorată sau recompensată tacit“, se arată într-un comunicat. 
 
Amintim că, după un an de investigaţii, jurnaliştii „The Atlantic“ au publicat recent un amplu articol în care sunt cuprinse mărturiile a 50 de surse, printre care patru bărbaţi care susţin că au fost abuzaţi sexual de Bryan Singer (53 de ani) pe vremea când erau minori. 
 
Regizorul, care s-a mai confruntat şi în trecut cu astfel de acuzaţii, a negat vehement şi a catalogat articolul în care au fost făcute dezvăluirile drept unul „homofob defăimător“.
 
Bryan Singer FOTO Guliver/Getty Images
 
„Bohemian Rhapsody“, dublu premiat la Globurile de Aur, a primit cinci nominalizări la Oscar 2019, inclusiv la categoria Cel mai bun film. Bryan Singer a avut însă probleme şi cu echipa filmului. În decembrie 2017, directorii executivi au anunţat că au luat decizia de a încheia colaborarea cu Singer după ce tensiunile dintre regizor şi Rami Malek, care joacă rolul principal, au început să se amplifice. În plus, concedierea ar fi fost cauzată şi de absenţele inexplicabile şi din ce în ce mai frecvente ale regizorului de pe platourile de filmare. Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la „Bohemian Rhapsody“, dar a fost încă creditat drept regizor unic al filmului, conform regulilor Sindicatului Regizorilor Americani.  
 
Singer a negat acuzaţiile privind comportamentul neprofesionist şi pretinde că Fox i-a interzis să îşi îngrijească un părinte bolnav, precum să aibă grijă şi de propria sănătate. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările