Ironii şi glume ca răspuns la provocarea 10 Year Challenge: Ambasada Suediei în România bate obrazul autorităţilor FOTO

Ironii şi glume ca răspuns la provocarea 10 Year Challenge: Ambasada Suediei în România bate obrazul autorităţilor FOTO

Ambasada Suediei în Bucureşti a răspuns provocării cu o postare ironică  FOTO Facebook

Noua provocare lansată recent pe Facebook, 10 Year Challenge, a ajuns virală, stârnind reacţii dintre cele mai diverse. De la postări cu politicieni, până la cele cu celebrităţi de la Hollywood, utilizatorii Facebook au profitat de ocazie şi au lansat numeroase glume şi ironii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„10 Year Challenge“ a apărut din ideea de a-i provoca pe oameni să-şi amintească de trecut şi a fost lansată în urmă cu câteva zile pe Facebook.  
 
Astfel, utilizatorii reţelei de socializare au fost provocaţi să publice fotografii cu ei înşişi pentru a arăta cum s-au schimbat de-a lungul unui deceniu. 
 
După ce Facebook a fost „asaltat“ de fotografii „înainte şi după 10 ani“, internauţii nu au scăpat nici prilejul de a arăta că au simţul umorului. 
 
De la glume cu politicieni, până la cele cu celebrităţi de la Hollywood, sub hashtag-ul #10YearChallenge s-au strâns sute de fotografii.
 
În plus, şi Ambasada Suediei în Bucureşti a răspuns provocării şi bate obrazul României cu o postare  în care face referire la autostrăzile din România (foto deschidere). 
 
Iată cele mai amuzante postări în contextul  #10YearChallenge: 
 
 
 
 
 
10yeargadea.jpg
FOTO Times New Roman 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: