Vin Diesel, „furios şi cu burtă“: actorul a fost luat peste picior de fani FOTO

Vin Diesel, „furios şi cu burtă“: actorul a fost luat peste picior de fani FOTO

Vin Diesel este cunoscut în special pentru rolul lui Dominic Toretto din seria „Fast and Furious“ FOTO Hepta

Vin Diesel (48 de ani) nu mai are fizicul de invidiat cu care este recunoscut, acesta fiind surprins cu de paparazzi cu burta la vedere. Fanii au făcut glume pe seama imaginii lui Diesel, spunând că este însărcinat.

După ce şi-a conturat imaginea unui erou de acţiune care se bazează pe forţa muşchilor, Vin Diesel a fost „deconspirat“ de paparazzi în timp ce se afla la Miami. Fotografii l-au surprins pe actor fără tricou, lăsând-şi la vedere un abdomen deloc „lucrat“, departe de fizicul cu care s-a consacrat, arată „Daily Mail“. Cunoscut în special pentru rolul lui Dominic Toretto din seria „Fast and Furious“, Vin Diesel a fumat o ţigare pe balconul hotelului la care este cazat.

Recent, Diesel a anunţat că îşi va relua rolul lui Xander Cage în seria filmelor de acţiunea „xXx“. „Vremea reîntoarcerii a venit. Filmările încep în decembrie“, a scris el pe Twitter.

Totodată, Diesel a mai făcut un anunţ prin intermediul a două mesaje publicate pe contul de Facebook prin care susţine că directorii studioului Universal i-au cerut să joace în încă trei filme din franciza „Furios şi iute“.

FOTO Hepta

FOTO Hepta

Imediat după ce au văzut imaginile cu Vin Diesel, fanii de pe Twitter au făcut mai multe glume pe seama acestuia.

Vin Diesel, al cărui nume real este Mark Sinclair Vincent, a debutat pe scenă în copilărie, într-un spectacol de teatru. A apărut pentru prima dată pe marele ecran cu un rol minor în drama „Awakenings“ din 1990. Scurtmetrajul său independent din 1994 intitulat „Multi-Facial“, pe care l-a scris, produs, regizat şi în care a fost protagonist, a fost proiectat la Festivalul de Film de la Cannes. Acea peliculă a atras atenţia regizorului american Steven Spielberg, care l-a distribuit pe Vin Diesel în „Salvaţi soldatul Ryan“, o dramă din 1998 despre Al Doilea Război Mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: