VIDEO Goală în cadă, Madonna vorbeşte despre coronavirus: „E minunat că ne-a făcut egali în multe aspecte“

VIDEO Goală în cadă, Madonna vorbeşte despre coronavirus: „E minunat că ne-a făcut egali în multe aspecte“

Madonna a vorbit despre coronavirus FOTO captură video

Madonna (61 de ani), supranumită „regina muzicii pop“, a vorbit despre coronavirus în timp ce se filma fiind în cadă, goală, mărturisind că este trist faptul că mor oameni, însă este minunat pentru că acest context ne-a făcut egali ţinând cont că se pot îmbolnăvi atât cei săraci, cât şi cei bogaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dintr-o cadă plină cu lapte şi petale de trandafir, Madonna le-a transmis fanilor săi că noul coronavirus reprezintă „marele agent al egalizării sociale“, scrie CNN.
 
În clipul postat pe Instagram şi Twitter, cântăreaţa şi-a împărtăşit gândurile despre pandemia globală, care a ucis mai mult de 16.500 de oameni în întreaga lume, spunând că ceea ce e bun la acest virus este că nu face discriminări.
 
„Asta este treaba cu COVID-19, nu îi pasă cât eşti de bogat, cât eşti de celebru, cât eşti de amuzant, cât eşti de deştept, unde locuieşti, câţi ani ai, ce poveşti grozave poţi spune“, a spus Madonna, fiind acompaniată pe fundal de o piesă cântată la pian, relaxantă.
 
„Este marele agent al egalizării sociale. Ceea ce este teribil la el este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei «Human Nature», în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos“, a continuat „regina muzicii pop“.
 
La scurt timp după publicarea video-ului, Madonna l-a şters de pe contul său. 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările