Vedetele hollywoodiene de altădată şi-au ţinut secretă orientarea sexuală. „Dacă luau cocaină, puteau iubi şi un radiator‟

Vedetele hollywoodiene de altădată şi-au ţinut secretă orientarea sexuală. „Dacă luau cocaină, puteau iubi şi un radiator‟

Marlene Dietrich FOTO Profimedia

Celebrităţile cu înclinaţii homosexuale nu erau văzute cu ochi buni în Hollywoodul de altădată. În spatele unei imagini strălucitoare se ascundeau adesea secrete pe care nicio vedetă nu le dorea ştiute de o lume întreagă. Din păcate, pentru staturi era foarte greu să ducă o viaţă aşa cum şi-ar fi dorit cu adevărat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Permanent obsedate de teama de a se expune, vedetele hollywoodiene din trecut erau nevoite să accepte şi contracte de studio care conţineau aşa-numitele „clauze morale‟. Dacă secretele lor se aflau, li se vaporiza instantaneu o carieră profitabilă. Între timp, Poliţia din Los Angeles era dispusă să deconspire celebrităţile, lucrând adesea cu presa în încercarea de a le afecta reputaţia, dacă era cazul.

Verificarea adevărului cu privire la orientarea sexuală a multor nume mari de la Hollywood era destul de dificilă, pentru că aveau mare grijă să fie cât mai discreţi cu putinţă. Totuşi, unele relaţii sau aventuri au ieşit la iveală.

Află aici ce vedete aveau cu totul altă orientare sexuală decât ceea ce promovau pe marele ecran.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările