Un bărbat de casă! Transformarea actorului Macaulay Culkin ajuns la 40 de ani

Un bărbat de casă! Transformarea actorului Macaulay Culkin ajuns la 40 de ani

Macaulay Culkin

De 30 de ani, figura lui revine obsesiv pe micile ecrane, în filmul care a ajuns să se confunde cu Crăciunul. Vrei să te simţi bătrân? Află că puştiul din Home Alone a atins prefixul de 40 de ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul s-a întâmplat pe 26 august 2020. Şi mai ştii că ceva este în neregulă cu lumea sau cu planetele nealiniate, atunci când băiatul cel angelic şi simpatic, blond cu ochi albaştri, devine, peste ani, port-drapelul starurilor ajunse în derivă, dependente de droguri şi cu un look ce rivalizează cu al unui homeless. E drept că acum, Mack afişează o imagine ceva mai curată şi şlefuită decât cea cu care ne obişnuise în ultimii ani, atunci când paparazzii îl surprindeau cântând cu o trupă rock dubioasă, The Pizza Underground, şi afişând un păr lung, slinos şi, cel mai probabil, nespălat de mult timp.

Cel mai de succes copil- actor de la Shirley Temple încoace începe să se recompună! Iar femeia care-l iubeşte şi pe care el o adoră, actriţa Brenda Song, are ceva legătură cu chestia asta…

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările