Soţia actorului Alec Baldwin şi-a falsificat identitatea. Totul despre scandalul în care a fost implicată Hilaria

Soţia actorului Alec Baldwin şi-a falsificat identitatea. Totul despre scandalul în care a fost implicată Hilaria

De obicei, cel care provoacă scandaluri în familia lor e soţul ei, actorul Alec Baldwin. De data aceasta, însă, vâlva a fost stârnită de cea care i-a dăruit 5 copii. E vorba chiar despre soţie, despre Hilaria Baldwin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instructoarea de yoga a reuşit să provoace un adevărat scandal, început după Crăciun. Unul cu susul în jos, am putea spune, cam ca o poziţie complicată de yoga. Pentru că dacă multă vreme am auzit diverse afirmaţii ale unor celebrităţi hispanice care s-au plâns de discriminări în America, de data aceasta avem de-a face cu o femeie care s-a pretins hispa­nică deşi nu era. A povestit că s-ar fi născut în Mallorca şi chiar s-a prefăcut că are accent hispanic în engleza din interviuri. A jucat rolul exotic al instructoarei de yoga spaniole, pentru ca la sfârşitul anului trecut să iasă la iveală că s-a născut, de fapt, în Boston. Totul a fost dat în vileag pe Twitter de un utilizator al platformei care a dorit să-şi păstreze anonimatul. „Şi-a construit întreaga carieră pe faptul că ar avea rădăcini spaniole, dar aceste rădăcini nu sunt prea adânci, de vreme ce vine, de fapt, din sta­tul Massachusetts şi doar şi-a petrecut o par­te din copilărie în Spania“, comentează o sursă din anturajul fostei dansatoare.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările