Roxana Ciuhulescu: „Chiar m-am bucurat pentru Mihai că şi-a refăcut viaţa“

Roxana Ciuhulescu:
„Chiar m-am bucurat pentru Mihai că şi-a refăcut viaţa“

Roxana şi fiica ei ( Foto: Sorin Stana)

La trei ani de la divorţul de Mihai Ivănescu, vedeta de televiziune are o altă familie, alături de actualul ei soţ, Silviu Bulugioiu, şi a reuşit s-o facă pe fiica ei, Ana (14), să se reapropie de tatăl ei, Mihai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chair dacă îşi trăiesc fericiţi povestea, Roxana Ciuhulescu şi Siviu Bulugioiu au avut nevoie de timp pentru a-şi armoniza relaţia cu ceilalţi membrii ai familiei extinse – Roxana, s-o împace pe Ana cu tatăl ei, iar Silviu să se reapropie de fiul său.

 Fostul tău soţ, Mihai Ivănescu, a avut ceva de spus, în momentul în care tu ţi-ai refăcut viaţa?

Roxana: Nu, n-a avut nimic de spus până anul trecut. Noi n-am mai avut niciun fel de discuţie până anul trecut în august.

 Şi cum comunicaţi, prin avocaţi?

Roxana: Îmi dădea mesaje că vrea s-o ia pe Ana, dar ea nu voia să meargă la el. Iar anul trecut, după trei ani de la divorţ, am pus piciorul în prag în luna august, am urcat-o în maşină şi am spus că mergem la mall ca să se întâlnească cu tatăl ei. Nu i-a picat deloc bine, pentru că ea nu voia de niciun fel să se vadă cu el, başca că, la un moment dat, el m-a acuzat că, de fapt, eu o ţin departe de el. Am fost nevoită să-i trimit înregistrări cu ea în care făceam psihoterapie cu ea, ca s-o ajut, s-o reapropii de tatăl ei. El m-a acuzat de nenumărate ori, prin mesaje, că de fapt eu sunt aia care o folosesc pe ea ca pe o armă, ceea ce a fost total greşit. Şi îi trimiteam înregistrări audio cu ea, în care aveam discuţii şi începea să plângă, îmi spunea: „Dar de ce tot insişti să mă duc la el? Nu înţelegi că nu vreau?“ Şi, anul trecut, când am pus piciorul în prag, a făcut urât, dar când am ajuns acolo şi s-au privit… Am mers la o cafenea şi am început să stăm de vorbă. Şi, din momentul ăla, Ana a început practic să se reapropie de el. A venit s-o ducă la vaccin, apoi la rapel, au fost într-o primă vacanţă, doar ei doi. Între timp, s-a recăsătorit şi el – chiar de ziua mea, în 2018. Oricum, chiar m-am bucurat pentru Mihai că şi-a refăcut viaţa. S-a căsătorit cu o japoneză, nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, Iulian, care are 20 de ani.

 Acum au o relaţie constantă, se văd?

Roxana: Da, chiar şi weekendul trecut a fost la el.

 O simţi mai liniştită?

Roxana: Cred că este o evadare pentru ea, pentru că acolo este bine primită, i se fac toate poftele şi e ca o fugă de-acasă. Este superrăsfăţată şi actuala soţie a lui Mihai încearcă s-o facă să se simtă cât mai bine.

 Dar şi Ana e o fată drăguţă, nu poţi spune că ar putea-o deranja cu ceva.

Roxana: Plus că e mare, are 14 ani.

 I-ai făcut buletinul?

Roxana: Am depus actele, trebuie să aşteptăm.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările