Rihanna a intrat oficial în clubul miliardarilor. Din ce şi-a făcut cântăreaţa averea fabuloasă

Rihanna a intrat oficial în clubul miliardarilor. Din ce şi-a făcut cântăreaţa averea fabuloasă

Rihanna FOTO Getty Images

Rihanna a devenit în mod oficial miliardară şi cea mai bogată cântăreaţă din lume, conform Forbes. Solista are o avere de 1.7 miliarde de dolari, aproximativ 1.4 miliarde fiind date de evaluarea pe piaţă a companiei de cosmetice pe care o deţine, Fenty Beauty.

Restul averii cântăreţei provine fie de la compania acesteia de lenjerie, Savage x Fenty, evaluată la aproximativ 270 de milioane de dolari, fie din câştigurile obţinute din muzică şi actorie.

Singura persoană din industria de entertainment care are o avere mare mare este Oprah Winfrey.

Rihanna a lansat Fenty Beauty în 2017 într-un parteneriat cu compania specializată în bunuri de lux LVMH.

În momentul lansării, Rihanna declara că scopul companiei este să ofere produse pentru „orice fel de femeie”, lansând produse de machiaj cu 40 de nuanţe diferite. Intrarea pe piaţa a companiei a dus la aşa-numitul „efect Fenty”, brandurile rivale căutând să-şi diversifice produsele de machiaj pentru a face faţă noii competiţii

În primul an, Fenty Beauty a avut încasări de 500 de milioane de dolari, conform LVMH.

Rihanna a vândut de-a lungul carierei de cântăreaţă peste 250 de milioane de discuri. Cu toate acestea, cântăreaţa nu a mai lansat un album din 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările