Ricky Martin şi-a etalat corpul zvelt sub soarele Franţei. Artistul de 50 de ani nu-şi arată vârsta

Ricky Martin şi-a etalat corpul zvelt sub soarele Franţei.
Artistul de 50 de ani nu-şi arată vârsta

Ricky Martin. Foto: Profimedia

Celebrul Ricky Martin a ajuns la Cannes şi a avut puţin timp ca să-l petreacă relaxându-se şi făcând plajă pe balconul hotelului la care a stat.

Artistul a fost fotografiat, iar pozele cu el sunt incendiare. Căci nu ai zice că e vorba de corpul unui bărbat de 50 de ani. Ricky Martin pare sculptat, cu un abdomen de invidiat.

Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său: „Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

Artistul este căsătorit din 2018 cu Jwan Josef şi au împreună patru copii. Când şi-au unit destinele, au declarat amândoi că iubesc familiile mari, dând de înţeles că îşi doresc acelaşi lucru. Şi asta au şi făcut.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările