Prima iubită a lui John Travolta a murit în braţele actorului: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea“

Prima iubită a lui John Travolta a murit în braţele
actorului: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea“

John Travolta şi Diana Hyland FOTO Profimedia

John Travolta s-a îndrăgostit de Diana Hyland când avea numai 23 de ani. Însă povestea de dragoste a celor doi actori n-a avut un final fericit. Actorul şi-a pierdut prima mare iubire la numai câteva luni de când se întâlniseră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana Hyland avea cancer şi şi-a dat ultima suflare în braţele iubitului ei. Dispariţia Dianei l-a afectat foarte mult pe starul hollywoodian, care a spus că „am simţit cum şi-a dat ultima suflare, cum a ieşit sufletul din ea”.

Diana era cu 18 ani mai mare decât John şi avea crunta boală de dinainte de a-l cunoaşte pe actor. Cu toate astea, actriţa avea mari speranţe după ce făcuse mastectomie şi nici prin gând nu-i trecea că va reveni cancerul. Totuşi, exact asta s-a întâmplat.

La acea vreme, Travolta filma pentru Saturday Night Fever în New York. Imediat ce a aflat îngrozitoarea veste, actorul a luat primul avion spre casă, pentru a fi alături de iubita sa.

Citeşte aici tragica poveste a iubitei lui John Travolta. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările