„Păpuşa umană Ken“ e în totalitate femeie. Rodrigo Alves şi-a făcut schimbare de sex în Bangkok şi a devenit Jessica

„Păpuşa umană Ken“ e în totalitate femeie. Rodrigo Alves şi-a făcut schimbare de sex în Bangkok şi a devenit Jessica

Rodrigo Alves a devenit Jessica Alves. (Foto: Profimedia)

A trecut prin sute de intervenţii şi operaţii estetice, dar pe cea mai complicată a făcut-o abia acum, în Bangkok. Rodrigo Alves a devenit în totalitate Jessica Alves, şi-a făcut schimbare de sex. După operaţie a făcut şi declaraţii!

În urmă cu ani de zile şi-a dorit să încerce ceva nou! Rodrigo Alves a început atunci seria transformărilor de ordin estetic. Şi-a dorit să devină "păpuşa umană Ken" şi a şi reuşit! Avea un chip normal, trăsături frumoase, ochi albaştri, dar s-a transformat radical cu ajutorul operaţiilor estetice. Prima intervenţie, a doua, a treia, apoi a ajuns la sute de intervenţii şi operaţii estetice la faţă, dar şi la corp.

Şi-a dorit să aibă forme bine definite, un posterior ferm, de invidiat. La faţă a început cu mici retuşuri, dar ce a urmat e greu de imaginat. Şi-a injectat toată faţa, şi-a modificat nasul în repetate rânduri...aproape că nu mai semăna cu tânărul de altădată.

Surpriza vine acum! "Păpuşa umană Ken" a realizat, după sutele de intervenţii şi operaţii, că nu se mai simte bine în pielea lui. Atunci Rodrigo Alves a început tranziţia de la bărbat la femeie, un proces delicat la finalul căruia ajunge Jessica Alves. A început treptat cu extensii de păr, şi-a pus silicoane, şi-a făcut mai multe tratamente hormonale. Ce îi lipsea? Partea feminină, vaginul, adică schimbarea de sex.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările