Pamela Anderson şi al cincilea soţ s-au despărţit după doar 12 zile de la nunta secretă: explicaţia actriţei

Pamela Anderson şi al cincilea soţ s-au despărţit după doar 12 zile de la nunta secretă: explicaţia actriţei

Pamela Anderson şi Jon Peters s-au căsătorit în secret, pe 20 ianuarie FOTO The Hollywood Reporter

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson (52 de ani) şi producătorul Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, au decis, după doar 12 zile de la nunta care a avut loc în secret, să ia o pauză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood Jon Peters s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, pe 20 ianuarie. Acum, cei doi au decis să amâne depunerea actelor pentru a primi certificatul de căsătorie şi sa ia o pauză, notează news.ro. 
 
„Avem nevoie de un timp pentru a reevalua ce dorim de la viaţă şi de la celălalt. Viaţa este o călătorie, iar dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm legalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în acest proces“, a explicat actriţa pentru The Hollywood Reporter.
 
În timp ce Peters nu a dorit să comenteze, Anderson a plecat sâmbătă în Canada, ţara ei natală, după ce, în urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de Peters.
 
Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit de patru ori, noua legătură părea promiţătoare, având în vedere că Anderson şi Peters au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi s-au regăsit recent. 
 
Pamela Anderson, alături de Jon Peters, în fotografia postată de actriţă pe Instagram FOTO Captură foto
 
Actriţa şi activista în vârstă de 52 de ani îl cunoaşte pe soţul ei de mai mulţi ani - l-a întâlnit prima dată în anii 1980 în casa Playboy. S-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni, păstrând secretul relaţiei lor. 
 
„Ne înţelegem şi ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan“, a spus Pamela Anderson într-un poem publicat în The Hollywood Reporter. 
 

Jon Peters şi Pamela Anderson au fost căsătoriţi fiecare de patru ori

Vedeta din „Baywatch“ a fost csăsătorită în trecut cu Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon. Ea a locuit recent în Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami.
 
Jon Peters şi-a început cariera în anii '70 în calitate de stilist al actriţei Barbra Streisand, înainte de a fi producătorul mai multor succese ale ei, printre care albumul „ButterFly“ şi filmul „A Star is Born“. Producător a peste 100 de filme, printre care „Dispărutul“, de Costa-Gavras, „Flashdance“, „Culoarea purpurie“ sau „Batman“ şi „Wild Wild West“.
 
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: