Orlando Bloom şi Katy Perry au cumpărat o vilă din California cu 14 milioane de dolari

Orlando Bloom şi Katy Perry au cumpărat o vilă din California cu 14 milioane de dolari

Foto: Getty

Cei doi au plătit 14,2 milioane de dolari pentru proprietatea cu o suprafaţă de peste trei hectare, aflată la poalele dealurilor Santa Ynez, cu vedere la ocean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul englez Orlando Bloom şi cântăreaţa americană Katy Perry, care au devenit părinţi în luna august a acestui an, au cumpărat, cu mai mult de 14 milioane de dolari, o vilă în Montecito (California), potrivit Variety.

Proprietatea care găzduieşte, pe lângă grădină, un teren de tenis şi o piscină, a aparţinut omului de afaceri C. Robert Kidder, fost CEO al Chrysler şi Duracell.

Ea a fost scoasă la vânzare în primăvara anului trecut pentru aproximativ 20 de milioane de dolari, preţ redus apoi la 16 milioane de dolari, şi adjudecată acum contra sumei de 14,2 milioane de dolari.

Kidder şi soţia lui, Mary, au locuit aici mai mult de 20 de ani în care au păstrat în mare parte forma originală a casei construite în 1934 şi a proprietăţii. 

Bloom şi Perry se vor stabili aici şi vor vinde casele pe care le au în Los Angeles. Perry a listat o vilă din Beverly Hills la 8 milioane de dolari şi mai deţine o casă în zonă, cumpărată în 2017 pentru 18 milioane de dolari. Bloom, de cealaltă parte, încearcă să îşi vândă casa din Beverly Hills de aproximativ doi ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările