Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu: „Mi se pare incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo, în faţa lor“ VIDEO

Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu: „Mi se pare incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo, în faţa lor“ VIDEO

Stela Popescu FOTO Teatrul Constantin Tănase

Actriţa Oana Pellea (55 de ani) s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu şi-a dat seama, deşi era evident, că Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical după ultima apariţie publică, în care a fost incoerentă şi a prezentat şi alte simptome ale unui posibil accident vascular cerebral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu doar două zile înainte să moară, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul căreia a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru întreaga carieră. Starea de sănătate a actriţei era vizbil afectată: a avut un discurs incoerent, era foarte agitată, expresia feţei era nefirească, nu putea ţine microfonul în mână, iar la un moment dat chiar a scăpat premiul din mână fără a sesiza acest lucru. „Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“, a spus la un moment dat regretata actriţă.

Din păcate, nimeni din sală nu a înţeles că este ceva în neregulă, lucru pe care îl evidenţiază şi actriţa Oana Pellea printr-un mesaj pe Facebook în care subliniază că nu-i vine să creadă că nimeni nu a chemat Salvarea deşi era „mai mult decât evident că are nevoie de ajutor“ şi atrage atenţia că suntem nepăsători, indiferenţi şi grăbiţi când vine vorba de ceilalţi.

„Stela Popescu a trăit o viaţă pe scenă. A început să moară tot pe scenă în faţa publicului. Publicul nu a înţeles ca Stela murea, puţin câte puţin, în faţa lui. Publicul a aplaudat...Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital, chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public ...nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasă şi a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo în faţa lor...Doamne, cât de nepăsători, indiferenţi şi grăbiţi trecem unii pe lângă alţii...“, a scris Oana Pellea.

 

Într-un alt mesaj, Oana Pellea, care a debutat alături de Stela Popescu în „Turnul de Fildeş“, îi aduce un omagiu celei care a fost „o minunată actriţă, un om de mare valoare, cu o putere de muncă excepţională, un talent nativ extraordinar dublat de o disciplină exemplară.“

Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa. Medicii nu au mai putut face nimic pentru actriţa care, din primele informaţii, se stinsese în urma cu mai multe ore din cauza unui stop cardiorespirator.

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi dus la Mănăstirea Cernica. Duminică va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica. Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998. 

Citeşte şi

Ce este şi cum recunoşti un atac vascular cerebral

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările