Noua iubită a lui Alin Oprea îi face declaraţii de dragoste artistului: „Fără tine exist, dar nu trăiesc“

Noua iubită a lui Alin Oprea îi face declaraţii de dragoste artistului: „Fără tine exist, dar nu
trăiesc“

Alin Oprea şi Medana

După ce a fost în atenţia publicului datorită scandalului apărut odată cu divorţul de fosta soţie, Alin Oprea revine în atenţia fanilor săi. Noua iubită îi transmite artistului mesaje de dragoste cu ocazia zilei de naştere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alin Oprea (49 ani) este fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, pe nume Medana, alături de care şi-a refăcut viaţa înainte să se despartă oficial de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de mariaj. Noua iubită a cântăreţului a vrut să-i arate cât de mult îl iubeşte, aşa că i-a transmis prin intermediul ziarului Click!, un mesaj de dragoste cu ocazia zilei lui de naştere.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua lui

„Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, mai spune Medana.

Cei doi locuiesc împreună cu chirie, iar toată vara au fost pe litoral, unde Alin a încercat să-şi refacă bugetul, după ce Larisa i-a blocat conturile. ”Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”, încheie iubita lui Alin Oprea.

Cântăreţul spune că acum e un om fericit. „Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce “magie” îmi pregătise, „basmul” nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a declarat el pentru Click!. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările