Micul supererou: cine este băiatul care şi-a salvat sora mai mică de atacul unui câine şi i-a cucerit pe actorii din seria Avengers

Micul supererou: cine este băiatul care şi-a salvat sora mai mică de atacul unui câine şi i-a cucerit pe actorii din seria Avengers

Foto: Instagram / Nicole Noel Walker

Pe 9 iulie, Bridger Walker, un băieţel de 6 ani din Wyoming, Statele Unite, a fost protagonistul unui moment eroic: a sărit în faţa surorii sale mai mici, protejând-o de atacul unui câine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentul a fost povestit de părinţii celor doi copii, din detaliile oferite de cei mici, care se aflau la casa unui prieten al acestora în momentul atacului. Unul dintre câinii din curte, din rasa ciobănesc german, s-a repezit la surioara lui Bridger, de 4 ani, iar fratele ei s-a pus în faţa sa, fiind muşcat în repetate rânduri de faţă şi având nevoie de o operaţie de urgenţă, în urma căreia s-a ales cu 90 de cusături.

„Dacă cineva urma să moară, am crezut că acela ar trebui să fiu eu” ar fi spus Bridger, motivându-şi decizia de a-şi proteja sora mai mică.

Povestea a devenit virală după ce a fost relatată pe contul de Instagram al mătuşii băiatului, Nikki Walker, ajungând pe prima pagină a ziarelor din State şi în atenţia eroilor micului băiat: actorii care îi interpretează pe supereroii din seria Avengers a celor de la Marvel.

Actorii din „Avengers”, cuceriţi de curajul lui Bridger

Astfel, unul după altul, Mark Ruffalo, Chris Evans, Tom Holland, Chris Hemsworth şi Robert Downey Jr. au trimis mesaje de încurajare tânărului, unii dintre ei contactându-l personal.

Ruffalo i-a scris lui Bridger un mesaj într-o postare pe contul personal de Instagram: ”Dragă Bridger, (...) Oamenii care îi pun pe ceilalţi înaintea propriei persoane sunt cei mai eroici şi atenţi oameni pe care îi cunosc. Te respect cu adevărat şi admir curajul şi inima ta.

Curajul adevărat nu înseamnă să domini alţi oameni sau să te lupţi cu alţii sau să te prezinţi ca un tip dur. Curajul adevărat înseamnă să ştii care este lucrul corect pe care să îl faci şi să îl faci chiar şi dacă ajunge să te rănească într-un fel. Eşti mult mai om decât alţi oameni pe care i-am văzut sau cunoscut. Cu admiraţie...Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk/Professor)” a fost mesajul actorului.

Chris Evans l-a contactat pe Bridger şi l-a anunţat că îi va trimite o replică exactă a scutului Căpitanului America, personajul pe care actorul îl interpretează în seria Avengers. ”Eşti un erou, ceea ce ai făcut a fost atât de curajos şi de altruist, surioara ta este norocoasă să te aibă ca frate mai mare” i-a spus Evans băiatului, adăugând că ”părinţii tăi trebuie să fie foarte mândri de tine”.

Recuperarea băiatului decurge bine

Şi Robert Downey Jr., care joacă rolul lui Iron Man, a vorbit cu Bridger, promiţându-i acestuia o surpriză pentru viitoarea sa zi de naştere. ”O promisiune e mai bună decât un scut” a încheiat Downey Jr., într-un stil caracteristic personajului pe care îl interpretează.

Spider-Man însuşi, ”Răzbunătorul” preferat al lui Bridger, l-a contactat şi el pe băiat, actorul Tom Holland invitându-l la filmarea următoarei pelicule cu eroul Marvel în prim-plan.

Mătuşa lui Bridger postează pe contul de Instagram noutăţi cu privire la procesul de recuperare prin care trece băiatul. Acesta se pare că decurge destul de bine, iar băiatul a fost extrem de încântat să vorbească cu eroii săi favoriţi, deşi nu îşi poate încă arăta zâmbetul complet.

În ceea ce îl priveşte pe câinele care l-a atacat pe băiatul de 6 ani, se pare că acesta ar fi fost eutanasiat, la cererea stăpânului său, deşi Bridger ar fi spus că nu-şi doreşte să păţească ceva rău. Familia lui Bridger ar fi cerut de asemenea şi ca nimeni să nu îi judece pe proprietarii câinelui. ”Îi iubim” au exprimat părinţii băiatului într-un comunicat, menţionând şi că le mulţumesc acestora pentru grija şi ajutorul oferit băiatului lor imediat după atac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările