"Mi-am luat masteratul în droguri nu departe de Casa Albă!" Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, şi-a lansat autobiografia şocant de sinceră!

Hunter Biden are o viaţă controversată (Foto: Getty Images).

Hunter Biden şi-a lansat ieri autobiografia "Beautiful Things"... plină, în realitate, de lucruri nu tocmai frumoase. Dar tocmai asta l-ar putea face câştigător

Ştiri pe aceeaşi temă

Hunter joacă acum o carte riscantă: cartea sincerităţii, în vremurile în care tatăl lui este preşedintele Statelor Unite ale Americii. Dar Hunter a fost etichetat de multă vreme oaia neagră a familiei. Iar Joe Biden chiar a avut mult de tras în campania electorală de pe urma faptului că echipa contracandidatului Trump îndreptase tunurile asupra lui, făcând tot felul de dezvăluiri despre fiul rebel, cu o viaţă haotică. Consum de droguri, infidelităţi, relaţii cu soţia fratelui său, dar şi cu sora acesteia... Viaţa lui Hunter Biden nu este uşor de dus de către preşedinte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările